≫ 

Proverite da li vas vaš muškarac STVARNO voli ili od vas hoće SAMO JEDNO

Dok se neki muškarci ne usuđuju da tek tako izgovore čuvenu reč "volim te", postoje i oni kojima to ne predstavlja nikakav problem, pa to izuste , čak i kada to stopostno ne misle. Upravo zbog toga treba proveriti s kakvim tipom imate posla

  • 1

Ukoliko niste sigurni šta muškarac s kojim ste u vezi oseća, postoji nekoliko jednostavih načina da to saznate. Nisu vam potrebne bele rade kako biste kidali laticu po laticu uz nasumično izgovaranje "Voli me, ne voli me", već je reč o malim trikovima koji vam mogu otkriti da li vas zapravo dečko iskreno voli. Sve što treba da uradite kako biste to saznali jeste da pratite sledeća upustva.

Ove stvari su muškarcima nebitne, a žene se baš na to pale!

U ovim stvarima su žene, dokazano, BOLJE OD MUŠKARACA

Najpre se zapitajte da li zaista želite da znate šta vaš dečko oseća i pokušajte da zamislite sopstvenu reakciju. Ukoliko ste naprasno shvatili da bi vam bolje bilo da to još neko vreme ostane tajna, odustanite od cele ideje i ne kopajte tamo gde vam nije mesto.

Druga stavka tiče se suočavanja lice u lice, naročito ukoliko je to rekao u nekoj žurbi ili dok je bio u pripitom stanju. Zaustavite ga, pogledajte ga pravo u oči i pitajte ga da li se seća šta vam je rekao. Ukoliko odgovor bude potvrdan i bez okolišanja, na dobrom ste putu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Treće i ujedno poslednje što treba da uradite je da postavite pitanje: "Da li to zaista osećaš?". Možda će vam biti neprijatno, ali direktno suočavanje s onim što želite je najkraći i najsigurniji put do odgovora.

A ukoliko tražite idealnog partnera, obavezno pogledajte ovaj test.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA