Kada vas muškarac u znaku Bika ostavi, tu nema nazad! Zato će vam Blizanci uvek dati drugu šansu!

Dok neki horoskopski znaci lakše raskidaju, nekima to mnogo teže pada. A evo kakav pristup imaju muškarci prema svom horoskopskom znaku

  • 0

Svako ima svoj način raskida, kao što ih i svaki muškarac pokazuje na različiti način. Verovali ili ne, njegov horoskopski znak često može uticati na to na koji način će raskinuti, i zbog čega će do toga uopšte doći.

Šta mislite, ko teže podnosi raskid - muškarci ili žene?

HOROSKOP I RAZVOD: Ova tri znaka će sigurno imati više od jednog braka!

Ovan: Direktno u glavu

Ovnovi ne okolišaju, čak ni kad je raskid u pitanju. Najčešći razlog je činjenica da im je sve dosadilo - ovnovi su lovci i uživaju u osvajanju, a jednom kad shvate da su osvojili sve što su hteli, krenuće dalje. Raskid sa ovnom je brz i intenzivan, piše Index.

Bik: Bez mogućnosti pomirenja

Bikovi retko iniciraju prekid, jer njihova ličnost teško podnosi završavanje "projekta" koji su započeli. Odani su i verni, a sama činjenica da uopšte dolazi do prekida im jako teško pada jer imaju osećaj da nisu uspeli. Ipak, jednom kada bik odluči da je gotovo, nema povratka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci: Hoću- neću

Muškarac koji nosi ovaj znak možda neće baš raskinuti s vama iako bi znao da je to najpametnije. Umesto toga, ićiće napred-nazad i menjati odluke nekoliko puta dnevno. Blizanci produžavaju raskid, ne dozvoljavaju vam da ih sasvim prebolite i vrlo često drže vas u svojevrsnoj rezervi pa se tu i tamo jave da ih ne biste zaboravili, iako je upravo to ono što biste želeli.

Rak: More emocija

Plakaće jer to rakovi rade. Vrlo je verovatno da zbog suza neće ni moći da dovrši misao i reći vam zašto prekidate. Na kraju će vama biti žao njega jer je očigledno da ga je prekid jako pogodio (iako ga je sam inicirao).

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lav: Ponosan prekid

Lavovi često ostavljaju zbog druge osobe. Poznato je da ovaj karakter voli da gleda sa strane, a kad počne i pipkati sa strane, prekid je neizbežan. Jako paze na svoj ponos i učiniće sve da ga ne okaljaše nakon prekida. Lavovi su snažni, odlučni i ponekad jako manipulativni, a upravo tako i prekidaju.

Devica: Sasvim nevino

Muškarci device pokušaće da okrenu priču u svoju korist i naterati vas da pokrenete raskid. Proučavaće vas i analizirati, a kad shvate šta bi vas dovelo do toga da kažete da je vezi kraj, radiće na tome da se to dogodi. Na taj način ostaju nevini u celoj priči.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaga: Grafički

Vaga će prvo odmeriti pozitivne i negativne strane vaše veze, a kad je izračunavanje gotovo, iskreno će vam izložiti rezultate. Delovaće kao da su lišeni emocija dok vam pokazuju grafički prikaz razloga zbog kojih bi trebalo raskinuti, ali to nije zaista tako - to je samo karakteristika vaga.

Škorpija: Ubodom

Kad škorpion prekida vezu, želi da vas zapeče. Ovo je vrlo impulsivan karakter spreman na prekid samo zato što je u jednom trenutku svađe to bio njegov jedini izlaz. Kad prekida, prekida efikasno, nezavisno o tome koliko boli nanosi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac: Jako ljubazno

Strelci su srećni ljudi i žele da šire sreću čak i tokom prekida. Strelac će vas odvojiti i nasamo vam objasniti šta se tačno dogodilo i zašto je prekid neophodan. Neće ništa ulepšavati, ali davaće sve od sebe da vam objasni zašto je ovaj prekid dobar za vas. Od svih horoskopskih znakova, ovaj je najbolji kandidat za prijateljstvo nakon prekida.

Jarac: S popisom mana

Jarac će raskid shvatiti kao idealnu priliku da nabroji apsolutno sve što ga je ikad živciralo u vašoj vezi. Raskid neće nužno biti efikasan, čak ni brz, jer će jarac morati da olakša dušu i ostavi utisak da je on sve vreme patio u vezi dok ste ga terorisali svojim "glupostima".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vodolija: Bez emocija

Ako vodolija želi da pobegne iz veze, on izlazi napolje iz veze i pokazuje minimalnu količinu emocija dok to radi. Dosadilo mu je, želi nešto novo i smatra da ne treba previše dramiti oko toga. U vezi je možda bio divan, ali prvi put kad više ne oseti da mu je mesto pored vas, to će vam i saopštiti bez puno razmišljanja kako se osećate.

Ribe: Nije stvar u tebi, ja sam problem

Ova rečenica je klasična kad su u pitanju ribe. Ribe se toliko boje da će povrediti drugu osobu da će učiniti sve kako bi se to minimiziralo. Nabrojaće sve vaše vrline i sve svoje mane, samo kako bi umanjili udarac koji raskid donosi. Naravno, to ne rade zbog vas nego zbog sebe, jer će tako smanjiti grižu savesti i osećati se puno bolje nakon raskida.

A ukoliko želite da vaš budući partner bude idealan, obavezno pogledajte sledeći video, i rešite test.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA