Žene pronašle genijalan način da se osvete nevernim muževima! A zapravo, stradaju ljubavnice

Kad Kineskinju prevari muž, ona odmah nađe drugog frajera – ali ne sebi već svojoj suparnici! Evo o čemu je reč

  • 2

Čini se da je u svetu preljuba postala svakodnevna aktivnost i muškaraca i žena. Kada otkrije da je prevaren, svako reaguje na svoj način, najčešće burno, uz plač, a bogami i pucnjavu. A sve može da se završi vrlo suptilno i genijalno. I to u korist onoga koji "pati". Tako se to barem radi u Kini.

Uhvatio je devojku u prevari, a onda je izblamirao nasred ulice i snimak okačio na internet! (VIDEO)

Zaljubila sam se u drugog i ostavila muža! Sve je bilo lepo, ali sada mi se život pretvorio u pakao!

Kada je 39-godišnja gospođa Vang iz Šangaja otkrila da je suprug vara, bila je očajna. Nije mogla da jede, spava... Bila je skrhana.

A onda je krenula u sasvim neočekivanu akciju – u pomoć je pozvala servis za "eliminisanje" ljubavnica. Zadatak ove agencije je da angažuje nekog zgodnog dasu koji će zavesti ljubavnicu i stati između nje i nevernika.

Prva agencija ovog tipa u Kini je otvorena 2012. godine, a kako statistika u ovoj zemlji registruje sve veći broj preljubnika, u svim velikim gradovima ovakvi servisi postaju sve unosniji biznis.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Oni nude različite nivoe usluga, a najskuplja podrazumeva da se atraktivni muškarac diskretno uvuče u život muževljeve ljubavnice, iznajmi stan u njenom komšiluku, da je izvodi na luksuzne večere, u provod, da bude u njenom vidokrugu svakodnevno – i da tako, mic po mic, odvuče njenu pažnju od muškarca sa kojim se tajno viđa. I sve to za tričavih 60.000 dolara.

Kad ljubavnica bude "skroz pečena" i otkači preljubnika, on se skrušeno vraća svojoj supruzi. A tek tada, momak iz agencije zadaje poslednji udarac i brutalno ostavlja devojku na cedilu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dakle, kad je u pitanju njihov muškarac, brak i mir, neke Kineskinje ne pitaju koliko košta. A neki žive u zabludi da emocije nemaju cenu.

Saznajte zbog čega se ljudi u našoj zemlji najčešće razvode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo jako

    20. septembar 2016 | 19:40

    A kako mi nevenim zenama.da se osvetimo?

  • Gorica

    22. septembar 2016 | 20:49

    Moj muz je toliko bio los prema meni, da sam ga slatko varala, ako je to uopste bila prevara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA