DOPALA JE U RUKE ŠMINKERA O KOME NIŠTA NIJE ZNALA i više se nikada neće usuditi da nekome poveri taj posao (FOTO)

Želela je glamurozni izgled sa smokey-eye pogledom, ali ono što je nazvano profesionalnim šminkanjem bilo je daleko od toga

  • 3

Majka dvoje dece Stef O'Ši (25) iz Stafsa, u Velikoj Britaniji, nedavno je osvojila vaučer za besplatno profesionalno šminkanje u lokalnoj kozmetičkoj kući. Rešila je da ode i ulepša se baš pred venčanje dobre drugarice... Ali, su je tamo baš udesili.

VESELO I ŠARENO: Dan klovnova u Peruu

Želela je glamurozni izgled sa smokey-eye pogledom, ali ono što je nazvano profesionalnim šminkanjem bilo je daleko od toga. Stef posle šminkanja od sat i po više nije imala vremena za popravke...

Ona je ispričala da šminkerka kod koje je zakazala nije bila tada u salonu i da je za taj termin pristala da dopadne u ruke drugog šminkera. Ona smatra da je očigledno reč o mladom šminkeru bez dovoljno iskustva.

- Izgledala sam kao klovn - bila je ljuta i postiđena Stef. - Ali, kad sam malo razmislila bilo mi je žao mladića, jer verovatno nije prošao dobru obuku.

Verovala je, kaže, da je to ipak dobra odluka, jer se niko drugi iz salona nije mešao u to šminkanje, a kada se pogledala u ogledalo, ostala je u šoku. Salon joj se izvinio i ponudili su joj novi termin za šminkanje, što je Stef O'Ši odbila. Na kraju, dogovor je postignut, ona je dobila vaučer u vrednosti od 30 funti.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA