KONAČNO, LEK PROTIV SIDE: Ovaj čovek je potpuno izlečen od HIV-a

Naučnici su otkrili novu terapiju, koja će osobama zaraženim ovim opakim virusom dati novu životnu šansu

  • 13

Naučnici tvrde da su ovaj put pronašli pravu terapiju za lečenje obolelih od HIV-a, a u prilog tome ide činjenica da je kod jednog pacijenta u Britaniji potpuno nestao virus iz krvi.

Uskoro će svet biti BEZ SIDE! Naučnici na pragu ogromnog otkrića

KOMARCI PRENOSE HIV? Evo šta o ovoj tvrdnji kažu stručnjaci!

Britanac (44) bi mogao da bude prva osoba u istoriji koja je potpuno izlečena od HIV virusa, piše Sunday Times, a prenosi Index.

Naučnici koji rade na novoj eksperimentalnoj terapiji za lečenje raka tvrde da je virus HIV-a kod zaraženog muškarca u potpunosti nestao iz njegove krvi.

Tim naučnika sa pet britanskih univerziteta - Oksford, Kembridž, londonski Imperijal Koledž, londonski Univerzitetski koledž i londonski Kraljevski koledž, su podvrgli 50 osoba eksperimentalnoj terapiji.

Foto-ilustracija: Foter/greyloch Foto-ilustracija: Foter/greyloch

- Istražujemo pravu mogućnost potpunog izlečenja HIV-a. Ovo je za nas veliki izazov i tek smo na početku, ali rezultati su neverovatni - rekao je Mark Samjuels, izvršni direktor Nacionalnog instituta za istraživanja u zdravstvu.

Terapija funkcioniše u dve faze. U prvoj se u telo pacijenta ubrizgava injekcija koja omogućava prepoznavanje zaraženih ćelija. U drugoj fazi se ubrizgava leka Vorinostat.

Pogledajte još jednu situaciju kada jedan ubod može da vam promeni život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    3. oktobar 2016 | 15:57

    Sido , bog te vido . Reshili da te ubiju

  • Дане С.

    3. oktobar 2016 | 15:56

    Углавном вирус преносе ПЕДЕРИ и ови што се дрогирају, за њих неби ни тражио лек, а и ако има лека мора да буде јако СКУП и да држава (то смо ми који плаћамо порез)не да ни динара за лечење јер тако даје моје паре за њихово лечење, а ја не желим у томе да учествујем ни једном својом ПАРОМ.

  • predator

    3. oktobar 2016 | 12:36

    Sida je izlečiva bolest ko rak a ovi digli frku ko da je smak sveta , da je sida virus ona bi se širila kroz vazduh kroz vodu putem hrane ali ovo je skoro pa zabluda sidu izaziva lek za sidu jer je namenjen da izazove druge bolesti I smanji antitela u organizmu I otpornost na viruse ( iluminati I masoni ) ko bi drugi pravio taj lek . Čim sida umire na vazduhu za par sekundi čim se ne prenosi putem vazduha i boravkom sa zaraženim ili jednistavno bolesnim u istoj sobi to znači da je taj virus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA