Frizerka se vratila sa posla i osetila jaku mučninu. Ujutru je završila u bolnici natečena boreći se za život! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Svoja iskustva Šarlin Kolečin je podelila na Fejsbuku, uz reči: "Ovo nisu lepe slike, ali ovo je stvarnost i pokazuje šta meningitis može da uradi"

  • 1

Ove užasavajuće fotografije pokazuju kako je bakterijski meningitis unakazio telo jedne žene, ostavljajući je da se bori za život u bolničkom krevetu. Šarlin Kolečin (25), mogli bi da budu amputirani nožni prsti, a moguće čak i stopala, pošto ju je pre meseca dana "oborila" smrtonosna bolest.  

 

DEČAK (3) SE POŽALIO MAMI DA GA BOLI STOMAK: Posle nekoliko sati je umro!

 

Ona opisuje kako se u neverovatnom sledu događaja, njeno telo "slomilo" od trenutka kad je dobila osip koji se raširio po njenom telu za samo sat vremena. Frizerka iz Derbišajera u Engleskoj je hitno prebačena u bolnicu zbog otkazivanja organa. Kada su je doktori stabilizovali, prebačena je u drugu bolnicu gde je očekuje operacija kojom će biti uklonjeni zaraženi udovi.

 

 

Svoja iskustva je podelila na Fejsbuku, uz reči: "Ovo nisu lepe slike, ali ovo je stvarnost i pokazuje šta meningitis može da uradi."

 

Od tamnog, ljubičastog osipa, koji je prekrio stopala i noge, sva je natečena.

 

 

Njeni simptomi su počeli sa glavoboljom i povraćanjem, kada se jednog dana vratila sa posla. Do ujutru, počele su da se pojavljuju fleke na telu. Porodica je pozvala Hitnu pomoć i ona je od tada u bolnici.

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    5. oktobar 2016 | 23:07

    Ssacuvaj Boze svakog a ovoj devojci daj snage da lzdrzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA