Zbog vanmaterične trudnoće je abortirala bebu. Šest meseci kasnije desilo se ČUDO! (FOTO)

Svakoga dana stižu nam vesti koje potvrđuju da je život zaista čudesan, a bebe najjači ljudi. Ovo je priča o jednoj koja je iznenadila, utešila i usrećila svoje roditelje

  • 7

Kada je Sejdi Britl (32) izgubila bebu u drugom mesecu trudnoće, bila je očajna. Ipak, sedam meseci kasnije, ova frizerka imala je nov razlog za sreću – na svet je donela bebu Tedi, blizanakinju koja se sakrila u njenom stomaku.

Novi test povećava uspeh vantelesne oplodnje!

ZNAĆE SE ZAŠTO ŽENE IMAJU POBAČAJE: Naučnici dobili dozvolu za rad na ljudskim embrionima

Dok u naručju ljulja bebu Tedi, kod kuće u društvu supruga Garija (37), gospođa Britl priča kako je u njenoj utrobi rasla zdrava skrivena beba, koju ultrazvuk nije primetio zbog teškog unutrašnjeg krvarenja koje je pretrpela u osmoj nedelji trudnoće, kada se njen svet bukvalno raspao.

Ova žena otkrila je da nosi drugo dete skoro tri meseca nakon kolapsa na poslu zbog potencijalno smrtonosne rupture jajovoda i kiretaže, i to tako što je uradila test na trudnoću jer joj je stomak bio još otekao.

– Bila sam očajna nakon vanmaterične trudnoće u aprilu – izjavila je Sejdi. – Izgubila sam dosta krvi i rekla da ne mogu da radim naredna tri meseca. Bili smo odmoru u Španiji, bila sam duže na suncu i zapitala se zašto mi je stomak još uvek veliki, pa sam uradila test.

Na njeno iznenađenje, test je potvrdio trudnoću i Britlovi su sa ćerkom Samer (4) odleteli kući.

Sejdi je smatrala da nije moguće da je zatrudnela posle operacije, a babica je u početku mislila da su njeni simptomi uzrokovani hormonima iz prve neuspele trudnoće. Ali ultrazvuk je dao poslednju reč: bila je trudna 19 nedelja.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Tedi je rođena carskim rezom i bila je teška 3,005 grama.

Gospođa Britl je odahnula jer je sve prošlo dobro. – Imala sam trudnoću visokog rizika i morala da radim ultrazvuk češće nego što je to uobičajeno.

I njen suprug Gari, 37-godišnji zidar, bio je veoma zabrinut. Rekao je da im je laknulo i da su srećni, ali Tedino rođenje pratila su pomešana osećanja jer je trebalo da ima blizanca, brata ili sestru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA