Svetske zvezde su odlepile za ovim karminom, a sigurno ga i vi imate u neseseru (FOTO)

Najveći trend godine na izmaku bio jedan ruž koji sigurno i vi imate. Pogledajte kako ga nose lepe slavne žene i saznajte kako da ga namažete

  • 1

Ako zavirite u svoj neseser sa šminkom, otkrićete da u njoj sigurno ga tamo sigurno imate bar jedan mat nude karmin, odnosno karmein boje kože bez sjaja. Za ovaj trend zaslužne su brojne slavne dame, a među njima najviše sestre klana Kardašijan-Džener i Džej Lo.

 

HOLOGRAMSKE USNE: Trik za trend koji je zapalio Instagram (VIDEO) (FOTO)

 

HIT U SVETU: Maska koja povećava usne za samo 5 minuta (VIDEO) (FOTO)

A photo posted by Kylie on

 

Tu su i brojne bjuti blogerke, koje su dodatno ispromovirale trend nude usana, kojima smo zaluđene i mi. Ove još uvek aktuelne godine pretraga reči "nude karmin" porasla je za vrtoglavih 553 odsto, a reči "mat karmin" za 267 odsto, što je i dalje baš puno.

 

A photo posted by Carli Bybel on

 

 

S obzirom na to da je ovo sada i zvanično najveći trend godine što se tiče šminke, donosimo vam šest trikova kako da postignete savršene nude usne, u slučaju da su vam promakli naši saveti:

 

1. Piling usana

 

Vaše usne moraju biti mekane i spremne za poljupce, a to ćete postići pilingom. Kada su u pitanju ove prirodne nijanse boje kože, sve nesavršenosti mogu biti još očiglednije nego kod crvene boje i sličnih boja. Uzmite četkicu za zube i napravite brzinski piling, ali zapamtite da to radite redovno, a ne samo kada se spremate za sastanak ili važni izlazak.

 

2. Koristite korektor

 

Nanesite malo korektora oko usana, ali i na njih, kako biste postigli savršen rezultat. Poželjno je da korektor bude iste nijanse kao vaša koža. To će neutralisati nepotrebno crvenilo oko usana, ali i sprečiti sjaj od prelivanja preko ivice usana. Ovom tehnikom vaš karmin će izgledati još bolje. A ako vam se ne sviđa ideja o korektoru, nabavite prajmer za usne.

A photo posted by Gigi Hadid on

 

3. Olovka za usta Icrtajte i obojte čitave usne olovkom u istoj ili sličnoj nijansa kao što je vaš nude karmin. Olovka treba da ima kremastu i mekanu teksturu, te može poslužiti kao baza pre nego što na kraju nanesete karmin. Ona će takođe pomoći da vam ruž traje duže, a i bolje će definisati oblik vaših usana. 4. Ruž nanosite prstima Brojni profesionalni šminkeri smatraju kako je najbolja tehnika nanošenja ruža - nanošenje prstima jer tako će vam usne izgledati glatko i mekano, a karmin trajati duže. Isprobajte!

 

A photo posted by Jennifer Lopez on

 

 

5. Izaberite pravu nijansu za vas

 

Ako imate bledu kožu, izaberite ružičaste tonove i boju breskve. Za srednju ili tamnu kožu koristite toplije tonove nude boje ili kajsijastu nude nijansu. Bitno je samo da se klonite belih i bledih tonova.

 

6. Sjaj za kraj

 

Ako nosite nude karmin, izaberite hidratantnu formulu ili stavite malo providnog sjaja na samom kraju. Tako će vaše usne izgledati još glamuroznije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    8. decembar 2016 | 18:40

    Ma daj, Kylie Jenner zvezda malo sutra. Da joj sestrin pornić nije 'slučajno' dospeo u javnost nikada niko ne bi znao ko je ta mala. Nebitna je, cela porodica im je svrstana u reč MEDIOKRITET.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA