Ove 4 boje će vas podmladiti odmah! (FOTO)

Kada vam neko kaže da vas neka boja "otvara u licu", to može da vam zvuči kao šala na vaš račun - ali neka razlika se definitivno vidi. Možda izgledate mlađe?

  • 2

Mladalački izgled je nešto čemu svi težimo, podsvesno ili ne. Svako ima neki svoj eliksir mladosti ili, kada je reč stilu odevanja, trik za podmlađivanje. U te trikove svakako ne spada mladalačka garderoba za tinejdžerke, a ako vas zanima kako da izbrišete nekoliko godina u jednom potezu, i to uz pomoć odeće, trebalo bi da birate komade u četiri boje čiji valer magično deluje na lice.

Ako mislite da ste debeli, ova haljina sve sakriva (FOTO)

Prsluk, japanke i još 8 muških odevnih predmeta koji ženama idu na živce

Evo tih moćnih boja koje mogu da vam podmlade i lice i stas.

1. Pastelnoružičasta

Ukoliko želite da postignete efekat podmlađivanja, posebno ako imate svetlju put, trebalo bi da birate pastelnoružičaste komade, ali i odeću u spektru od fuksije do maline i crvenoljubičaste.

A photo posted by Blogging4Style on

A photo posted by on

2. Grafit-siva ili tamnoplava umesto crne

Prava crna neće vam pomoći da postigete mekše tonove na licu, već upravo suprotno. Kada nosite crnu, bore i krugovi ispod očiju mogu izgledati još tamnije. Ako je upravo crna vaša omiljena boja, verujemo kako vam nije lako da od nje odustanete, ali pokušajte s grafit-sivom ili tamnoplavom bojom. To vam neće biti veliki šok, a izgledaćete još bolje, odnosno mlađe, tvrde modni stručnjaci.

A photo posted by on

A photo posted by Blogging4Style on

3. Ljubičastoplava

Još jedna boja koja laska većini žena jest srednje plava, s dozom purpurne ili ljubičaste, a dobra je vest i što ona postaje sve popularnija među dizajnerima i omiljenim high street brendovima.

A photo posted by on

A photo posted by on

4. Tirkizna

Tirkizna boja donosi sjaj svakom tonu kože. Postoje mnoge varijacije ove boje - od one sa više plave do tirkiza u kom dominira zelena. Ako imate svetliju boju kože, pronađite savršenu nijansu u venama na svojim zglobovima. Prema njihovoj nijansi izaberite i neki od odevnih komada. Ako imate tamniju put, srednja nijansa tirkizne izgledaće odlično na vama.

A photo posted by Hip & Free on

A photo posted by on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    13. decembar 2016 | 14:53

    Istina , ovo su boje za sve godine ! Hvala vam !

  • Zaza

    13. decembar 2016 | 18:14

    Lepe boje, lepi modeli, deluju radosno, sveže, mladalački. ..a ne one sumorne boje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA