Evo šta će vam Venera doneti 2017. godine

Ona je planeta ljubavi, lepote, blagosti i harmonije, a evo šta vas sve čeka kada 2017. bude boravila u vašem znaku

  • 1

Venera, druga planeta od Sunca, umetnica među božanstvima na nebu, zaštitnica ženskog principa, lepote, ljubavi... ume ponekad da pokaže i svoju negativnu stranu. To znaju predstavnici Marsa ili muškog principa jer oni ne mogu lako da shvate da na Zemlji vlada upravo princip harmonije, ljubavi i sve ono što nosi Venera pred kojom su mnogi ratnici pali na kolena.

Horoskop otkriva da li ćete pronaći ljubav u 2017.

Horoskop otkriva lažove! Ako želite iskrenu vezu, bežite od ovih znakova

Venera 2017.  donosi svašta zanimljivo svakom znaku Zodijaka, a naročito Vagama i Bikovima, ali i Ovnovima, jer će se u ovom vatrenom znaku zadržati tri meseca. Njena egzaltacija je zagarantovana od 4. januara do 4. februara i od 3. do 29. aprila, a zatim se energija i princip Venere menjaju. Negativni periodi su od 20. septembra do 15. oktobra i od 8. novembra do 2. decembra, kada bi trebalo da izbegavate ulaganje novca ili sve u vezi sa nasledstvom i ulaskom u brak.

Informišite se o kretanju Venere i o tome kada će tranzitirati kroš vaš znak. Trenutno je u Vodoliji, gde će se zadržati do 3. januara 2017.

Evo šta će ova planeta ljubavi i harmonije u 2017. doneti svakom znaku....

Ovan: U junu izlazite iz finansijske krize

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Već početkom 2017. osetićete potrebu da trošite u većoj meri. Pošto novac ne možete da zadržite, postajete na momente izuzetno štedljivi. Izvlačenje novca na druge ljude ili na partnera vam neće teško pasti, ali nedostatak ili nemogućnost da materijalizujete ono za šta ste se zalagali može predstavljati problem. Iz krize izlazite u junu, ali i tokom oktobra i decembra. Poslovna strategija koju budete osmislili tokom leta može vam doneti dosta povoljnosti tokom jeseni i zime. Potrebna vam je posebna strpljivost, na šta niste navikli, naročito ako spadate u mlađe Ovnove. Lekcije koje budete učili od januara do polovine godine mogu da vam daju lični pečat za vaše kasnije zalaganje na polju lične materijalizacije.

Šta će Venera doneti Bikovima u 2017, pročitajte na sledećoj strani:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA