Džemper od 28.500 evra: Evo kako je napravljen i zašto košta papreno (FOTO)

Uopšte nije čudno ni ljudima strano da neki smešan ili čak ružan komad odeće bude proglašen trendom, pa da odmah svi polude i ne pitaju za cenu

  • 5

Džemperi sa irvasima, Deda Mrazovima i pahuljama donedavno su bili predmet podsmeha i ruganja većine, rezervisani za štrebere i naše roditelje, babe i dede. A onda je popularni hipsterki bunt i njih vratio na modnu scenu, odjednom se sve promenilo, tzv. ružni džemperi postali su trend, pa više ne možemo ni zamisliti zimu bez ove šarene kičaste trikotaže.

Dečaka su IZGRDILI zbog ovog džempera u školi. Da li vidite zbog čega?

(VIDEO) Evo kako da uklonite gromuljice s džempera koji se ofucao!

Da su postali su dominantni zimski trend, potvrđuje i činjenica da su ih u svoje ponude uvrstili i brojni dizajneri i najpopularniji tzv. high-street brendovi.

Iz godine u godinu, ponuda i potražnja ovakvih džempera su se povećavali, i to do te mere da je ove nastao i najskuplji "ružni" džemper na svetu, a od cene bi moglo da vam se zavrti u glavi.

Naime, za njegovu izradu snage su udružili američki modni brend "Tipsi Elves", specijalizovan za ovakvu vrstu džempera, i austrijski brand "Svarovski", a ako želite ovaj kičasti proizvod, moraćete opustošiti bankovni račun za čak 30.000 dolara ili 28.536 evra, što je po srednjem kursu NBS oko 3.513.966 dinara!

Evo tog džempera:

A photo posted by Tipsy Elves on

Naravno, džemper je ukrašen sa 24.274 kristala, a u njegovu izradu uložena su 52 sata.

Ova dva brenda uvrstila su u ponudu i mnogo prihvatljivije komade po ceni od 139 dolara, iako možete proći i znatno jeftinije ako zavirite na police nekih od najpopularnijih high-street prodavnica, u slučaju da su "ružni" džemperi baš ono što vam treba ove zime.

A photo posted by Tipsy Elves on

A photo posted by Dr. Matt on

Ukoliko se vama sviđaju ovi džemperi, sigurno znate da ih ima i u domaćim radnjama. Pitanje je samo: da li biste ga obukli?

Odgovor nam možete ostaviti u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    15. decembar 2016 | 16:19

    Dao bih im stojka

  • ESMA

    15. decembar 2016 | 15:43

    Secam se proslogodisnjih kitnastih sa deda mraz aplikacijama dzempera, slatki su i zeleni bih obukla u nekoj zimskoj opustenoj zaabavi.Sto da ne?Ne bih dala nikad ni stoti deo cene ali bih mogla da ga obucem.Nije me blam da se kitim i ne vidim u tome nista bezvredno .

  • Тутор

    15. decembar 2016 | 15:29

    Кичерај.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA