≫ 

Dajemo vam odgovore na pitanja vezana za lepotu koja ste ove godine najčešće postavljali Guglu (VIDEO)

Kada nešto ne znate, postalo je skoro prirodno da odgovor na pitanje potražite od Gugla. On krajem svake godine objavljuje listu najvećih svetskih nedoumica, a za najčešće ženske muke i mi imamo rešenja

  • 1

Većina žena i dalje nema odgovor na pitanje šta je to balajaž, tako bar kaže Guglova statistika pretrage za 2016. godinu. Ovaj sajt je upravo objavio podatke o najčeščće postavljanim pitanjima u ovoj godini, a među njima je još nekoliko upita za tehnike ulepšavanja koje ste najviše puta zadali internet pretraživaču broj 1. Ne brinite, imamo odgovore i na njih.

 

Baka Lil (86) ima više od pola miliona pratilaca na Jutjubu i deli najbolje savete na svetu kako da se našminkate (VIDEO) (FOTO)

 

Podelila je kosu svoje ćerke na tri dela i napravila joj frizuru iz snova!

 

Kako napraviti riblju kost?

 

Pletenice definitivno vladaju ženskom kosom, a kako se pravi riblja kost, pogledajte u ovom videu:

 

 

 

 

Kako ubrzati rast kose?

 

Da bi vam kosa brže rasla morate da preduzmete multiterapiju koja uključuje piling i masažu skalpa, promene u ishrani, blage preparate za stilizovanje, poželjno je da se znatno ređe farbate, da ne vezujte kosu uzanim gumicama i da je redovno šišate. Evo kako to radi Fara Dukej, poznata Instagram bjuti blogerka:

A video posted by Farah D on

 

 

 

 

Kako oblikovati obrve?

 

Lepo oblikovane deblje obrve nisu samo za srećnice koje su ih takve dobile rođenjem. Uz malo pudera, četkice i kalaja, i možete imati perfektene obrve kao devojka u ovom videu:

 

 

 

 

Kako napraviti lokne u kosi?

 

Da biste napravili lokne napravili moderne lokne ili talase, potrebna vam je presa za kosu, a sve ostalo saznaćete baš iz ovog videa:

 

 

 

 

Kako ukloniti stalni gel lak sa noktiju?

 

Dugotrajni gel nokti jesu lepi i praktični, ali šta raditi kada vam dosade ili se iskrzaju? Pogledajte kako to radi ova bjuti blogerka:

 

 

 

 

Kako očistiti četke za šminku?

 

I vama se sigurno dešava da vam se četkice za nanošenje šminke zasite senke ili pudera, pa da više nisu od koristi. Ne treba da kupujete nove, evo načina da ih sredite:

 

 

 

 

Kako naneti korektor?

 

Žene sa tamnim kolutovima oko očiju celog života traže pravi korektor, a čak i kad pomisle da su pronašle, nije baš jednostavno da ga nanesu. Posle ovog videa, možda će vam biti lakše:

 

 

 

 

Kako se otarasiti kesa ispod očiju?

 

I još jednom problemi na području oko očiju. Kesaste podočnjake takođe možete da sanirate, a evo i kako:

 

 

 

 

Šta je to balajaž?

 

Balajaž (na francuskom balayage) jeste moderna tehnika farbanja, odnosno senčenja kose, koji joj daje fenomenalan prirodan efekat. Umesto da se razdvajaju pojedinačni delovi kose kao kod uobičajne metode izvlačenja pramenova (tehnika sa folijom), ovde se pramenovi drže labavo u jednoj ruci i buvalno slikaju četkom pokretom koji liči na čišćenje metlom. Tako stvarate mešavinu boja raznih intenziteta i kosa dobija živahan izgled.

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA