≫ 

Objavila je svoje fotke u bikiniju i postala inspiracija mnogima iz najboljeg mogućeg razloga (FOTO)

Kada čovek pogleda ovu mladu devojku, odmah se ozari pozitivnom životnom energijom, a kada čuje njenu životnu priču, odmah poželi da u sebi nađe motiv, bilo kakav

  • 2

Prelepa brazilska manekenka Paula Antonini svakoga dana i svime što radi inspiriše svoje fanove na Instagramu. Nakon što je 2014. godine izgubila levu nogu u saobraćajnoj nesreći ova 21-godišnjakinja postala je senzacija zahvaljujući podršci više stotina hiljada fanova, ali prevenstveno energiji kojom zrači.

 

Posle prvih poena, Nataša je poslala najvažniju životnu poruku! (VIDEO)

 

IZGUBILA JE NOGU, ALI SE NIJE PREDALA: Nataša Kovačević će ponovo igrati košarku!

 

Kada je 2014. doživela saobraćajnu nesreću u pijanom stanju, njena noga bila je smrskana. Uprkos tome što su lekari četiri puta pokušali da joj spasu nogu, ipak su morali da je amputiraju do kolena. Kada je Paula počela ponovo da uči da hoda, lekari su savetovali da bi ipak morala na još jednu amputaciju, a ovaj put odsečen joj je i deo noge iznad kolena.

A photo posted by Paola Antonini on

 

 

A photo posted by Paola Antonini on

 

 

Posle gubitka noge, ova devojka odlučila je da nastavi da živi normalno i sada svoje veoma optimistične fotografije objavljuje na Instagramu, gde ima više od 620.000 pratilaca.

A photo posted by Paola Antonini on

 

 

A photo posted by Paola Antonini on

 

 

- Između toga da budem zauvek nesrećna ili zahvalnosti na tome što sam uopšte živa, izabrala sam ovu drugu opciju - kaže Paula.

A photo posted by Paola Antonini on

 

 

A photo posted by Paola Antonini on

 

 

 

I zaista, na fotografijama se vidi da živi jedan sasvim normalan i srećan život, ispunjen raznim aktivnostima, poput plivanja i vožnje avionom. Živi dinamičnije od većine mladih i uopšte ljudi koji i bol u zanoktici koriste za depresiju i svakojake izgovore.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    25. decembar 2016 | 10:07

    Preljepa je

  • Nikola

    27. decembar 2016 | 11:38

    Jedna od najpozivnih u najlepših žena sveta. Bar tako izgleda na slikama. Kad je upoznam znaću bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA