≫ 

Ovo svaki roditelj mora da pročita: Albert Ajnštajn je sinu otkrio tajnu kako da najlakše nauči šta god poželi

Bliži nam se nova godina i sada je pravi trenutak da u nju uđete sa možda najboljim savetom koji svom detetu možete da date - a dolazi direktno od Alberta Ajnštajna

  • 14

Ne samo da je Ajnštaj bio briljantan fizičar, on je bio veliki zagovornik mira, duhovnosti i dobrote i rado je sa drugima delio svoju mudrost.

7 stvari koje loši roditelji redovno rade vikendom

Možda jednu od najvažnijih stvari poručio je svom sinu Hansu Albertu u pismu koje otkriva tajnu toga kako najlakše možete da naučite sve što poželite.

Evo šta svaki roditelj mora da prenese svom detetu:

"Veoma mi je drago što ti se sviđa da sviraš klavir. To i stolarstvo su po mom mišljenju dve najbolje zanimacije za dečaka tvojih godina. Možda bolje čak i od škole. To su stvari koje odlično pristaju mladim osobama kao što si ti.

Gledaj da što više na klaviru sviraš stvari koje voliš, čak iako se tvoj učitelj ne slaže sa time. To je najbolji način da nešto naučiš - kada radiš nešto sa toliko radosti i strasti da ne primećuješ kako vreme leti. Ja sam ponekada toliko zaokupljen svojim poslom da zaboravim da ručam".

Iako naizgled proste, Ajnštajnove mudre reći zaista sadrže ono najvažnije kada je učenje novih stvari u pitanju - uživajte u onome što radite i uspeh će sigurno doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    21. decembar 2016 | 14:47

    Ajnstajn je voleo da krade ideje od svoje zene i isplatilo mu se..zna on sta prica

  • M lukić

    21. decembar 2016 | 21:17

    On je veliki prevarant , da nije bilo mileve bio bi niko i ništa !

  • Imenjak

    21. decembar 2016 | 21:52

    Jeste ukrao ideju od nase Mileve lopov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA