Šta se dešava kad otac komentariše šminku svoje ćerke jutjuberke? Pa urnebes! (VIDEO)

Ovaj video je na Jutjubu i Fejsuku postao pravi hit - pregledan je više od 40 miliona puta i ima 500.000 lajkova, pa morate i vi da ga pogledate

  • 1

Kada je 13-godišnja jutuberka Megan Mičel na internetu naišla na nekoliko zanimljivih videa sa pomalo neobičnim naratorima, i sama htela da proba nešto slično. I onda je zaposlila svog zbunjenog, ali presmešnog tatu - dala mu je zadatak da joj bude narator u novom mejkap tutorijalu i to je ispalo - veoma duhovito. Sigurni smo da će vam ovaj video ulepšati dan.

 

Baka Lil (86) ima više od pola miliona pratilaca na Jutjubu i deli najbolje savete na svetu kako da se našminkate (VIDEO) (FOTO)

 

Podelila je kosu svoje ćerke na tri dela i napravila joj frizuru iz snova!

 

Iako se vidi kako njen tata apsolutno nema pojma o šminci i o tome što je uopšte njegova ćerka tačno koristila u ovom tutorijalu, izvukao se na šarm i duhovitost i nećete moći ostati ozbiljne gledajući ovaj video.

 

 

On pojma nema šta svi ovi proizvodi predstavljaju i za šta služe, ali je užasno duhovit.

 

- Prvo koristim ovo jaje koje je mekano i sa njim idete "dab, dab, dab, dab". A zatim ono što ja volim da uradim jesu ove smešne, male tačkice, poput svojevrsne mejkap kamuflaže, i toliko je šminke da me uopšte nećete moći videti jer sam se kamuflirala... - priča njen tata u ovom urnebesnom videu.

 

A čini se kako ima i dosta zanimljivo mišljenje o njenoj paleti senki za oči...

 

- Ovo je užasno skupa paleta senki, a ja ih koristim tek nekoliko, ali to ne želim da kažem tati zato što je to na neki način bacanje novca - pričao je njen tata dok je Megan nanosila senku na kapke.

 

Printskrin: YouTube/meggs and bacon

Printskrin: YouTube/meggs and bacon

 

A Megan je na sve to rekla: - Moj tata misli da imam previše šminke i da zaista previše vremena trošim na ovakve tutorijale, ali sve u svemu, mislim da je zapravo jako ponosan zbog toga što ja šminku koristim iz hobija, a ne zato što sam nesigurna ili nešto slično - ispričala je Megan za BuzzFeed.

 

Takođe, ova devojka je rekla kako je oduvek znala da je njen tata prilično duhovit, ali nije imala pojma da će i drugima biti toliko smešno ovo njegovo brbljanje u videu. I nije se nadala da će dobiti toliko pozitivnih komentara na tutorijal, niti da će biti pregledan toliko puta.

 

- Ovakve stvari moj tata neprestano govori, pa kad sam prvi puta pogledala video, rekla sam samo: "Pa da, to je moj tata, okej." Ali kad su i drugi počeli da govore koliko je urnebesan, bilo mi je sve to zajedno malo čudno - dodala je.

 

Njen video objavljen je na Jutjubu prošlog meseca, a dosad je imao gotovo milion pregleda, a pre nekoliko dana objavljen je i na Fejsbuku, gde je dosad pregledan više od 40 miliona puta i prikupio je gotovo 500.000 lajkova. Bravo za Meganinog tatu!

 

(Telegraf.rs)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA