Želite zube bele kao sneg? Sledite ove jednostavne korake i zaboravite zubara

Verovali ili ne, izbeljivanje zuba može da bude efikasno, a bezbolno

  • 3

Svi bismo voleli da imamo sjajne i bele zube, ali niko od nas ne voli zubara. Ovaj problem napokon možete da rešite brzo i to do Nove godine, a da pritom ne preživite traumu stomatološke stolice.

Postoji mnogo načina da izbelite svoje zube i da istovremeno izbegnete stomatologa.

Većina ljudi se odlučuje za prirodne metode beljenja zuba, kao što su soda bikarbona, ili, ni manje ni više, pepeo.

Soda bikarbona uklanja kamenac, a dobra je i za čišćenje zuba od naslaga i mrlja. Međutim, treba napomenuti da je veoma bitno ne preterivati sa koncentracijom sode bikarbone pri beljenu, jer može znatno da ošteti sluznicu usta.

Pepeo drveta sadrži kalijum peroksid koji utiče na belinu zuba, ali preterano korišćenje može da ošteti gleđ.

Foto: Akiko Photography via Foter.com / CC BY-ND Foto: Akiko Photography via Foter.com / CC BY-ND

Ipak, većina nas želi da izbeli zube brže od onoga što nam omogućavaju narodne metode. Pored toga, važno nam je i da se efekat izbeljivanja zadrži što duže, a da postupak bude proveren.

U tom slučaju neophodno je da se okrenemo renomiranim preparatima, ali i da izbegnemo teške hemikalije koje koriste stomatolozi.

Foto: Promo Foto: Promo

Hidrogen peroksid u malim količinama je potpuno bezbedan za gleđ i dentin zuba, jer postoji i u prirodi i u našem organizmu, a razlaže se na vodu i kiseonik koji su važni antioksidanti.

Svega 6 odsto ovog jedinjenja sadrže White Smile trakice za izbeljivanje zuba, a to je definitivno dovoljno da biste za sedam dana postigli efekat bisernog osmeha.

Foto: Promo Foto: Promo

Korišćenjem savitljivih i mekanih trakica, koje se prilagođavaju svakoj vilici, nećete uništiti desni i usnu duplju. Šta više, može da se desi da ih usputno očistite od bakterija.

Dovoljno je da ih nalepite jednom dnevno na gornje i donje zube, da ih držite od pola sata do sat i oduševićete se učinkom - snežno beli zubi.

Foto: Promo Foto: Promo

Iznenadićete se da je ovako malo vremena potrebno da se ukloni kamenac, kao i flekice od cigareta, kafe, vina i drugih obojenih pića.

White Smile trakice su toliko bezbedne da slobodno možete da ih koristite i dva puta dnevno, ali i da ponovite tretman za šest meseci, ako baš želite zanosnu belinu svojih zuba.

Foto: Promo Foto: Promo

Interesantno je i da ćete se zaljubiti u ukus koji donose, jer su premazane gelom na bazi mente koji obožavamo.

Ne zaboravite, ovo može da bude čaroban novogodišnji poklon.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hijene

    23. decembar 2016 | 16:32

    Ove trakice su u americi koristili pre 15-20godina.

  • Zubar

    23. decembar 2016 | 20:20

    Ne fantazirajte, molim vas! U svim kulturnim (zapadnim) zemljama, djeca se uče već od druge godine da peru zube! Takodje svi idu svakih pola godine na redovnu kontrolu kod zubara, dok po Srbiji i Crnoj Gori 90% niko nikada ne ide kod zubara! Zubi će biti zdravi i bijeli, samo idite redovno na kontrole!!!

  • Kraljevo

    23. decembar 2016 | 18:41

    Ali su ih kod njih najverovatnije zabranili i izbacilu iz upotrebe pa su sad dosle na nase trziste jer " da se ne bace " tamo kod njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA