≫ 

8 razloga zbog kojih svaki muškarac mora da se zabavlja sa ženom rođenom u znaku Jarca

Žena rođena u znaku Jarca biće najbolja ljubavnica koju ste u životu imali

  • 16

Nikada nemojte suditi o horoskopskom znaku po njegovoj maskoti jer su žene rođene u znaku Jarca poznate po tome što ih možemo naći u centru najsrećnijih veza na svetu.

Horoskop otkriva da li ćete pronaći ljubav u 2017.

Horoskop otkriva da li ste prava žena za njega

1. Ona zna šta radi i kako će izaći na kraj sa stvarima kada one krenu po zlu s vremena na vreme. Uvek možete da računate da će ona srediti stvari jer ima spreman plan B, plan C i plan D.

2. Ako vam je dala srce, nikada vas neće prevariti. Ona nikada neće varati kada je u vezi. Ili će biti u njoj svim svojim srcem, ili će je napustiti.

3. Ne postoji toplija i radosnija ljubav od njene. Kada se žena Jarac zaljubi, ona postaje najtopliji i najnežniji partner.

4. Možete da budete sigurni da će vam čuvati leđa, želeti vaše telo i držati vas zauvek za ruku. Ako želite stabilnost, lojalnost i romansu u jednoj osobi, onda je žena Jarac savršena za vas.

5. Ako vam je potrebna pomoć ili neko da vas samo sasluša, onda je ona prava žena za vas. Ne samo da je odlična u rešavanju problema, već sa velikom lakoćom svakoga može da postavi na svoje mesto.

6. Ako vas je žena Jarac koju želite izabrala, njeni strastveni poljupci će biti više nego jasan znak da je tako. Ona je smela jer je odlučila da vas prva poljubi, a to je jasan znak da ste je dostojni.

7. Ona nije materijalista i zna šta su prave vrednosti u životu. Njoj nisu bitni vaš novac, automobil ili odeća. Ona samo želi vašu ljubav, lojalnost i posvećenost.

8. Voleće vas slatko, ali i pakleno ljuto. Najbolje od oba sveta. Ona može biti najromantičnija ljubavnica koja vam je bila u naručju, ali i najperverznija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    24. decembar 2016 | 00:35

    Milion posto tačno, od reči do reči.

  • Bebi

    23. decembar 2016 | 22:21

    Aha JOJ KAKVA NEISTINA da ne kazem neku goru rec

  • Ika-R

    23. decembar 2016 | 22:13

    Bio sam sa devojkama rodjenih u tom znaku. I zapanjen sam koliko istine ima u ovom tekstu. Poslednju devojku - jarca jos uvek mnogo volim i nemoguce je zaboraviti je. Ona je danas srecno udata negde u nekoj drugoj zemlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA