Novogodišnji horoskop za decu: Evo šta čeka vaše mališane u 2017.

Horoskop za decu za sledeću godinu. Saznajte da li će im zvezde biti naklonjene i šta sve mogu postići

  • 0

Saznajte kako će se vašoj deci rasporediti zvezde i planete u toku 2017. godine i šta ih sve to čeka. Evo šta kaže horoskop.

OVAN

Mali Ovnovi mogu da očekuju veoma povoljnu godinu za druženje, upoznavanje novih prijatelja, vršnjaka kao i razvoj komunikacijskih sposobnosti...

Veoma je povoljan period za sve one koji će tokom ove godine upisivati srednju školu, jer se Ovnovi sada veoma lako mogu uklopiti u novi kolektiv. Moguće je da će sada više pažnje obraćati na svoje manire, lepo ponašanje i vaspitanje.

Takođe, ova godina je pozitivno naznačena za sve one mališane koji imaju neki umetnički dar ili želju da kroz neki hobi vezan za umetnost iskažu svoje kreativne potencijale. Ovo se pogotovo odnosi na ples i bavljenje muzikom, pa ako vaše dete tokom ove godine pokaže da ima takve sklonosti - podržite ga maksimalno!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Tokom 2017. godine mali Bikovi mogu steći neke nove odgovornosti.

Veoma je povoljan period za to da se priviknu na nove obaveze svakodnevnog tipa, da pomažu svojim roditeljima u kućnim poslovima i da se naviknu da poštuju određena pravila. Aspekti ukazuju na to da mnogi Bikovi sada mogu postati vredniji, posvećeniji, pa je samim tim i povoljan period za to da više vremena provedu učeći i baveći se školskim aktivnostima.

Pored toga, izuzetno je povoljna faza za zdravlje, rast i razvoj u svakom smislu. Kao da postoji neki faktor sreće koji ih tokom ove godine štiti u svemu.

BLIZANCI

Deca Blizanci tokom ove godine mogu da razviju svoju kreativnost u najvećoj mogućoj meri. Kroz igru i druženje će sve učiti i nemojte da pokušavate da im namećete preterano stroga pravila, već ih pustite da iskazuju svoju slobodu u svemu.

Povoljan je period za Blizance osnovce i one koji tek upisuju školu. U svaki novi dan ulaze radoznalo, širom otvorenih očiju i sa željom da nešto novo dožive i nauče, za njih je svaki dan nova avantura i doživljaj.

Moguće je da će mnogi od njih baš ove godine poželeti novog kućnog ljubimca. U ovoj fazi razvijaju svoju ljubav prema životu i svetu oko sebe, pa se potrudite da im u tome budete od pomoći.

Printskrin: Youtube/kristinnc2002 Printskrin: Youtube/kristinnc2002

RAK

Mali Rakovi će tokom 2017. godine biti veoma vezani za svoj dom i kuću, može se reći da će još jednom potvrditi da su prave mamine maze. U ovom periodu je veoma važno da im pružite mnogo ljubavi i emotivnu stabilnost, kao i harmonične odnose u porodičnom domu.

Moguće je da će tokom ovog perioda više istraživati sebe, svoje potrebe i da neće biti toliko zainteresovani za druženje. Ukoliko smatrate da je vaš mali Rak stidljiv, nemojte da ga forsirate da to naglo promeni, već ga pustite da proće i kroz tu fazu svog emotivnog razvoja jer je ona svakako prolazna.

Tokom ove godine je najbitnije da se osećaju voljenim i zaštićenim jer sada na neki način izgrađuju svoju emotivnu stabilnost.

LAV

Tokom 2017. godine male Lavove očekuje dosta novih saznanja, druženja sa vršnjacima kao i buđenje novih interesovanja. Period je veoma povoljan za one mališane koji će po prvi put da se susretnu sa većim koletivom u vrtiću ili predškolskoj ustanovi. Nova poznanstva i komunikacija sa drugom decom im sada pričinjavaju najveću radost.

Period je povoljan i za odnose sa rodbinom, pa će većina njih zaista uživati kod bake i deke ili na kraćim putovanjima.

Pored toga, mnogi mali Lavovi će sada poželeti da dobiju brata ili sestru, a oni koji ih već imaju mogu da učvrste svoje odnose sa njima. Tokom ove godine oni razvijaju svoje komunikacijske sposobnosti.

Foto: Profimedia/I love images Foto: Profimedia/I love images

DEVICA

Kada su u pitanju male Device, po svojoj prirodi mirne i poslušne, nastaviće svoje dobre navike tokom 2017. godine.

Može se reći da će sada više nego ikada pokazati svoju potrebu za sigurnošću i da će im biti potrebna vaša podrška u svemu. Ukoliko se desi da iz nekog razloga počnu da sumnjaju u sebe ili postanu preterano povučene, potrebno je da ih podstaknete i da im ukažete na njihove vrednosti koje imaju. Nemojte da ih zanemarujete i posvetite im dovoljno vremena kako bi uvek mogle da se osećaju sigurno i voljeno.

Pored toga, tokom ove faze one razvijaju svoj sistem vrenodnosti i poglede na svet, pa ono što ih sada budete naučili o odnosu prema novcu, materijalnim stvarima ali i moralnim vrednostima ostaće ukorenjeno u njima na duže staze u budućnosti.

VAGA

Male Vage će imati sreće u svemu čega se budu dotakle tokom ove godine. Može se reći da je veoma povoljna faza za njihov lični ali i fizički rast i razvoj. Moguće je da ćete se iznenaditi i da ćete se osećati kao da je vaše dete poraslo preko noći da će odjednom postati pravi mali ali veliki čovek, sa dosta zrelijim pogledima na svet.

Jako je važno da se u ovom periodu vodi računa o njihovoj pravilnoj ishrani i stvaranju zdravih navika. Učite ih da se ne plaše kontrola, pregleda, vakcina ili odlaska kod zubara koji bi svakako trebao biti redovan.

U ovom periodu male Vage najviše razvijaju odnos prema samom sebi, pa je zato važno i da ih podstaknete da imaju dovoljno samopouzdanja.

Foto: Laney Griner Foto: Laney Griner

ŠKORPIJA

Deca Škorpije će u ovoj fazi pokazati svoju kreativnu maštu kao i svoje umetničke sposobnosti. Biće pravi mali sanjari na delu koji uživaju u crtanju, slikanju, bojenju i iskazivanju svojekreativnosti kroz umetnost. Možete da očekujete da će u ovoj fazi razviti nova interesovanja i daće im biti veoma veoma važno da imaju bogat unutrašnji život.

U ovom periodu se može razviti iljubav prema knjigama, čitanju i pisanju. Zanimaće ih sve ono što im deluje misteriozno.Nemojte dopustiti da u komunikaciji sa njima postoji tabu tema, već im odgovarajte na njihovaradoznala pitanja i učite ih da filozofiraju, razmišljaju, da se dvoume i preispituju.

Tokom ove faze male Škorpije razvijaju svoj jedinstven pogled na svet kao i sopstvenu životnu filozofiju, paje jako važno da budete dobar primer za njih.

STRELAC

Tokom 2017. godine deca rođena u znaku Strelca najviše će se baviti sklapanjem novih prijateljstava. Biće im od presudnog značaja upravo to kako ih druga deca prihvataju i kako se uklapaju u kolektiv u kojem se nalaze u školi, vrtiću itd.

Biće im i veoma važno da pokažu da suo riginalni u svemu, od stila oblačenja do frizure ili muzike koju slušaju. Oni sada razvijaju svoju jedinstvenost i pustite ih da prođu kroz razne faze.

Moguće je da će vam tražiti da se češće viđaju sa prijateljima, da prespavaju kod njih, da prave kućne žurke, maskenbale itd. Potrudite se da proslava njihovog rođendana u ovoj godini bude nešto spektakularno jer će to dugo pamtiti, a i biće im veoma važno da se u svom društvu pokažu. Nemojte biti prestrogi prema njima u ovoj fazi, ali ipak nemojte ni da im dopustite da zbog druženja i izlazaka zapostave obaveze vezane za školu.

Foto - Ilsutracija: Profimedia, Wavebreak Foto - Ilsutracija: Profimedia, Wavebreak

JARAC

Deca Jarčevi u ovoj fazi postaju ono što zaista jesu. Bićete pozitivno iznenađenji njihovom ozbiljnošću i odgovornošću. Ukoliko imaju mlađu braću ili sestre sada će im oni poslužiti kao pravi primer dobrog ponašanja.

Nećete imati probleme sa tim da im dokažete koliko je škola važna jer će oni već sami svoje obaveze preuzeti na sebe. Od velikog značaja im je da sada dobiju vašu pohvalu za uspeh koji postignu, pa svaka petica ili cvetić kod učiteljice, svaki pomak u vrtiću treba da bude nagrađen sa vaše strane.

Važno je da im pokažete da cenite njihov trud. Hvalite ih na sva usta pred prijateljima i rodbinom i rašće kao kvasac od ponosa.

VODOLIJA

Tokom 2017. godine male Vodolije mogu imati mnogo uspeha u učenju stranih jezika. Čak i ako vaše dete još uvek nije krenulo u školu, ne bi bilo loše da ga upišete na neki kurs stranog jezika, jer bi moglo da pokaže ne samo interesovanje, već i uspeh na tom planu.

Vodolije će tokom ove godine učiti sa lakoćom i sva nova saznanja će im biti veoma zanimljiva ali i korisna.

Pored toga, mnogi od njih će baš tokom ove godine zavoleti neke sportske aktivnosti, pa nemojte zanemarivati njihove talente na ovom polju. Period je povoljan i za putovanja, ekskurzije, izletena kojima vaše dete može steći lepa nova iskustva.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Kada su male Ribe u pitanju, ne treba da imate nikakvih briga. Ova nežna i osećajna deca će tokom 2017. godine dodatno ojačati i imati izvore nove energije. Moguće je da ćete često imati utisak da su neumorni i da ih uvek zanimaju neke nove aktivnosti.

Tokom ove godine, male Ribe razvijaju svoju unutrašnju snagu ali isto tako i samopouzdanje, kao i osećaj vrednosti za drugeljude i njihove kvalitete.

Sve će pronicljivo analizirati, iako će nekada delovati ćutljivo, u sebi će razmišljati o mnogim njima važnim temama. Mogu vas često iznenaditi sa svojim pametnim pitanjima i pogledima na svet.

Astrolog: Ruža Ružanović

Testirajte decu i proverite snagu njihovog uma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA