Pogledajte nov spot za "Freedom" Džordža Majkla u kom su modeli današnjice zamenili supermodele 90-ih

"Freedom '90" Džordža Majkla klasik je oko kojeg se malo ljudi neće složiti i kada je reč o muzici, ali i kada govorimo o ženskoj lepoti

  • 5

Pop pevač Džordž Majkl napustio je ovaj svet u nedelju 25. decembra, na katolički Božić, u 53. godini života. Osim što je nekim svojim pesmama obeležio život generacija koje pamte najveću popularnost MTV-ja, Džordž Majkl napravio je bum i spotovima u kojiima su se uvek pojavljivale prelepe žene.

Bile su najlepše žene na svetu i pomogle su Džordžu Majklu da uđe u istoriju - evo kako danas izgledaju

Ložili ste se na njihova GOLIŠAVA tela pre 20 godina, a sada su više SEKSI nego IKADA PRE! (FOTO)

Oktobra ove godine obeleženo je 26 godina od kako se pojavio spot za uzbudljivu Majklovu pop himnu "Feedom '90". On je u tom trenutku bio tinejdž zvezda i gej ikona, ali je u ovom spotu glavnu ulogu odigrala čuvena petorka, najveći supermodeli sveta devedesetih: Kristi Tarlington, Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Sindi Kraford i Tatjana Patis, čije je otvaranje usta sinhronizovao Džordžovnim pevanjem. I pesma, i spot, i manekenke doživeli su planetarnu slavu.

Pomenuti spot reditelja Dejvida Finčera i stilistkinje Kamile Nikerson jedan je od najnezaboravnijih trenutaka u pop i modnoj kulturi. A najbolji način da se oda čast "Slobodi", numeri koja je napravila revoluciju, bio je da se uradi spot za istu pesmu samo sa novom generacijom supermodela - Adrijanom Limom, Džoanom Smols, En Ivers, Irinom Šajk i Tejlor Hil, koje u najboljim izdanjima za proleće 2017. godine plešu na ulicama Njujorka uz ovaj optimistični hit Dordža Majlka, koji je danas klasik.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA