Mlad mesec u Jarcu će vam 31. decembra otkriti veliku istinu o ljubavi

U četvrtak 29. decembra, imaćemo specijalan mlad mesec u Jarcu koji će biti u centru tokom novogodišnje večeri, evo šta nam donosi

  • 1

Možemo da budemo skeptični i kažemo da astrologija služi samo za zabavu, ali za mnoge od nas svi putevi su vodili u istom smeru.

 

Imate slovo M na dlanu? Evo šta to otkriva o vašoj SUDBINI

 

NARODNO VEROVANJE: Stavite tri novčića u namirnicu koju svi imamo u kući - i sledeće godine bićete puni para

 

Mnogima je ovo bila veoma teška godina i normalno je da se nadamo da će nas 2017. obradovati svim onim stvarima za kojima smo protekle godine jurili, samo da bismo otkrili da one nisu bile namenjene nama.

 

Ne završava se svaka godina u sreći i radosti. Ponekada su nam potrebne godine kao što je ova da bismo mogli da napravimo prelaz iz jedne verzije nas u drugu, bolju. Prava transformacija nikada nije laka, niti je lepa.

 

Ona podseća na sirov i uzbudljiv ples, samo je problem u tome što su mnogi plesali iznad voda prepunih aligatora, a jedan pogrešan potez neizbežno je dovodio do bola, panike i haosa.

 

Ali izdržali smo.

 

Nismo odustali od plesa i vratili se starim lošim navikama. Napokon smo osetili istinu u srcu, a njegovo savršeno kucanje pravilo nam je društvo kada se činilo da smo potpuno sami na svetu.

 

I što je najvažnije, pronašli smo ljubav.

 

 

Možda je to bila ljubav prema nama samima koja nam je stalno izmicala. Možda ljubav prema novorođenom detetu. Možda prema novim prijateljima koji su uneli radost u život.

 

A možda je to bila ljubav nakon koje nema povratka.

 

Mlad mesec u Jarcu predstavlja vrh planine na koju smo se cele godine penjali - klimaks svih iskustava koja smo podarili sebi - i sada je vreme da stanemo, pogledamo oko sebe i napokon počnemo da uživamo u postignutom.

 

Jarčevi su ambiciozni, ponekada tihi, ali uvek idu prema svom cilju - baš kao i godina iza nas.

 

Ali, šta se zapravo dešava kada napokon dobijemo sve ono za čime smo žudeli?

 

Ponekada provedemo toliko vreme želeći, da zaboravimo da uživamo u tome kada napokon stigne, piše sajt Elephant Journal.

 

Ali da bismo uživali u nečemu, mi prvo moramo da znamo šta je to. Ove godine smo napokon dobili priliku da to otkrijemo. Polako smo odmicali od želja drugih i kretali se ka svojoj pravoj istini.

 

Odrasli smo, bez obzira na to da li imamo 18 ili 58 godina - nešto se promenilo.

 

Neke bajke su završene i možda nas u tom procesu potpuno uništile, a možda nam se i vratila vera u ljubav kada smo shvatili da realnost može biti slađa od snova.

 

Istina, ne traju sve ljubavne priče zauvek - samo one velike.

 

 

Doduše, nije uvek lako verovati u njih, ali ponekada jednostavno nemamo izbora.

 

Jarac je zemljani znak koji nas čvrsto drži prikovanim za tlo i spreman je da pomeri planine kako bi dobio ono što želi.

 

Možda je cela ova godina baš vodila do te tačke.

 

Ovo je trenutak u kom moramo da vidimo šta se završilo, a šta nije.

 

Jer, nisu sve ljubavne priče predodređene za kraj - samo moramo da otkrijemo koje su vredne toga.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi...

    28. decembar 2016 | 19:26

    Jarac je ucitelj (zbog vladajuce planets Saturn). Slusajte ga.. On vas usmerava uvek u pravom pravcu, onako kako je najbolje za vas, iako to ne deluje tako svaki put. Borac za istinu, znanje, pravdu i zastitnicki naklonjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA