≫ 

Žene maštaju o romantičnom seksu na ovom mestu u kući, a nisu ni svesne koliko je opasan

Seks u kadi sa voljenom osobom nalazi se u samom vrhu romantičnih fantazija mnogih žena, ali ako rešite da je sprovedete u delo - sigurno ćete zažaliti

  • 1

Seks u kadi pod svetlošću sveća zvuči neverovatno senzualno, međutim - da li je bezbedan?

Pogledajte u svoje prste! Njihov oblik otkriće vam jednu veoma važnu stvar

Muškarci mole Boga da žene OVO ne primete tokom seksa

Bilo da je u pitanju voda u kadi, ona u jezeru, okeanu ili reci - u njoj se nalaze određene bakterije, a seksom one mogu da dođu do vagine i povećaju rizik od dobijanja infekcija.

Pored ovih zdravstvenih rizika, ni logistika nije na vašoj strani. Lubrikacija ključna stvar za seksualno uživanje, a voda rasipa prirodnu vlažnost vagine i suši je. A kao što znamo, penetracija bez dovoljno lubrikacije može da budeo veoma bolna i neugodna.

U slučaju da mislite da će kondom poboljšati stvari, grdno se varate jer to trenje usled manjka vlažnosti može da dovede do njegovg pucanja i samim tim nećete biti zaštićeni od seksualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magicni

    19. januar 2017 | 14:48

    Ma.molim vas. Da li je danas postalo normalno da ucite mlade da imaju seks s kim stignu? Govoreci o prenosivim.bolestima. izvinjavam se.. ako.dovoljno poznajete partnera ne treba zastita. Boze kakvo ludo vreme... pozuri Boze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA