≫ 

Stručnjaci otkrili šta boja haljine Melanije Tramp govori o njenoj ličnosti - i da, ima veze sa Balkanom

Sve se meri, sve se gleda, a očigledno je da se u opštoj euforiji oko novog američkog predsednika najviše pažnje poklanja naizgled sitnim detaljima vezanim za - Melaniju

  • 3

Prošla su evo već dva i po dana od inauguracije Donalda Trampa, on već kao predsednik SAD obavlja svoje dužnosti, a u javnosti se i dalje čuje eho u kojem glavnu ulogu igra prva dama Bele kuće Melanija Tramp i analiza izbor njene odeće za ovu svečanu priliku.

MELANIJA TRAMP JE SADA PRELEPA: Ali pogledajte kako je izgledala pre plastičnih operacija (FOTO)

Omiljena kreatorka prvoj dami Amerike je SRPKINJA! A pogledajte u čemu je Melanija Tramp proslavila pobedu (FOTO)

Zapravo, od kako je počela Trampova kampanja Melanija je, čini se, bila pod budnim okom javnosti i zbog svog porekla, i zbog svoje profesije, i zbog prošlosti, a posebno zbog odeće koju nosi.

Najpre neki veliki modni kreatori nisu hteli da je oblače, pa je bilo onih koji jesu, a onda je čast da obuče prvu damu na najiščekivaniji dan u godini pripala Ralfu Lorenu, koji je sa svojim bebiplavim kompletom svima zapušio usta i uzeo za sebe komad slave.

Melanija je uspela da izvuče stilsku i modnu paralelu sa Džeki Kenedi, ali mnogi stručnjaci su se pozabavili i analizom boje kostima.

Prema hromoterapiji, koja se bavi uticajm boja na psihu i njihovom energijom, plava je boja neba i vode, dubine, daljine i visine. Podseća na mir i hladnoću, ali i čežnju. Ova boja umiruje i opušta, pa tako pozitivno deluje protiv nervoze i strahova. Inače, ona otkriva da prozračne, svetle i nežne boje podsvesno povezujemo sa čistoćom i svežinom.

Stručnjaci su upravo boju Melanijinog kompleta opisal kao sofisticiranu, odanu, harmoničnu, konzervativna i ženstvenu - sve ono po čemu stranci uglavnom izdvajaju žene sa Balkana.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pritom, ova boja je u snažnom kontrastu u odnosu na boju haljine Mišel Obame, koja je inače volela da nosi jarke boje i time slala jasnu poruku da neće biti samo žena koja prati svog muža.

Psihološki uticaj boja i njihovog delovanja na naše podsvesne mehanizme dobro je poznata marketinškim stručnjacima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    23. januar 2017 | 14:44

    Stricnjaci malo ruckaju pecurkice pa ih lupaju halucinacije...''strucnjacima'' treba zabraniti mudrovanje,nego u fabriku pa da rade nesto korisno!!!!

  • Lord

    23. januar 2017 | 14:38

    Hahahahahaha!

  • Lina♡☆♧♡

    23. januar 2017 | 21:41

    Nisu do sada boje komentarisati, gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA