≫ 

Ako vaš partner radi OVO, veza vam je u krizi i brzo ćete biti OSTAVLJENI

Sve veze imaju svoje uspone i padove. Saznanje da se vaša veza bliži kraju, može biti jako bolno, ali bolje je i raskinuti nego da se pretvarate da je sve u redu

  • 0

Svi mi ulazimo u veze sa najboljim namerama. U početku, prvih nekoliko nedelja ili meseci, dajemo sve od sebe u nadi da će ona nastaviti da raste, razvija se i traje što duže.

Ako vaš partner radi sledeće stvari u braku - razvod je neizbežan

3 signala koji JASNO govore da ste vi PROBLEM u vezi - a ne MUŠKARAC

Ako BIVŠI želi da ostanete prijatelji - to otkriva jednu JEZIVU stvar o njemu

Partnere predstavljamo svojim roditeljima i prijateljima čekajući znak odobravanja, često delimo snove, pravimo zajedničke planove za budućnost, idemo na odmore i odlučujemo se na kompromise, jer verujemo da su vredni toga.

Ipak, ponekad stvari mogu da krenu po zlu. Spoljašnje sile mogu da se umešaju i naruše emotivan odnos. Često to bude neka nova osoba u vašem ili njegovom životu, stres, problemi sa finansijama  ili poslu.

Ovo su neki od znakova da vam možda sledi raskid.

1. Tekstualne poruke

Prestali ste da dobijate poruke bez razloga, uobičajene na početku ili kraju dana tipa"Dobro jutro" ili "Laku noć". Kada dođe do ovoga, to znači da partner više nema potrebu da vam šalje blesave komentare ili nevažne informacije, jer više ne misli toliko na vas.

2. Smanjeni telefonski razgovori

Do sada ste pričali telefonom tokom odlaska na posao, vaše ili njegove pauze ili pred odlazak na spavanje. Ako je broj poziva smanjen na jedan dnevno ili čak dva-tri nedeljno, onda nešto nije u redu. Možda vas vaš partner izbegava, jer ne zna kako da započne razgovor o okončanju veze.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Dugo niste imali seks

Ako ne vodite ljubav, morate da ustanovite zašto je to tako i u čemu je problem. Stres, obaveze na poslu i umor mogu staviti vaš seksualni život na čekanje, i to je normalno. Ako oba partnera u vezi imaju izgovore, možda je vreme da krenete dalje svako svojim putem.

4. Kuce, mace, duše, ljubavi...

Pretali ste da koristite kuce, mace, duše, ljubavi i ostale nadimke svojstvene zaljubljenim parovima. Nadimci i tepanja su zabavni i jedan od načina kako činite vašu vezu jedninstvenom.

5. Ne pričate o budućnosti

Parovi često prave planove, gde će putovati, živeti ili kako će nazvati decu, ali ako se vaše planiranje završava time koji ćete film pogledati za vikend ili ne možete ni to da se dogovorite, loše vam se piše. Mora da postoji zajedničko razumevanje i timski rad kako bi vaš zajednički život bio uspešan. Ukoliko se sada ne slažete vreme je da prihvatite realnost da zapravo i niste tako savršen par.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

6. Uvek gleda u telefon

Ukoliko vaš dragi konstantno gleda u telefon, proverava Fejsbuk ili naloge na ostalim društvenim mrežama, umesto da uživa sa vama u večeri, to bi mogao da bude jasan znak da se on nekako već odjavio iz vaše veze. Njega zanima neko sasvim drugi, a ukoliko i nema konkretno interesovanje, vi ga svakako ne zanimate. Ako pritom ode u drugu sobu da bi obavio razgovor, onda ste definitivno u velikom problemu.

7. Često se svađate

Svađe ponekad mogu da budu veoma dobre za vezu, međutim ukoliko se više svađate nego što razumno razgovarate, onda je krajnje vreme da okončate vezu.

8. Prigovori umesto komplimenata

Očigledan znak je i to kada više ne možete de ugodite partneru, ma koliko se trudili. Vreme za rastanak je trenutak kada komplimente zamene sve češći prigovori za sve što niste ili jeste uradili.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA