Evo šta NIKAKO ne smete da kažete muškarcu ako mu ne ide u krevetu

Ako je verovati tv reklamama koje nas konstantno "bombarduju" raznim preparatima, izgleda je sve više muškaraca ima problem sa libidom

  • 0

Impotencija se dešava i najboljima, a ova nemila situacija podjednako je stresna i za muškarca i za ženu.

OVAJ PROBLEM PROSTO IZLUĐUJE ŽENE U SEKSU: Evo kako da ga rešite!

Jedite ove 3 namirnice svakog dana i PENIS će vam biti tvrd kao KAMEN!

NE DIŽE VAM SE? Evo zašto je za to glavni krivac vaša mama!

Prema poslednjim istraživanjima od erektilne disfunkcije strahuju milioni muškaraca širom sveta, dok ovaj problem deli 150 miliona njih.

Žene, sa druge strane, neretko krivicu za problem sa muškim libidom svaljuju na sebe, što dovodi do smanjenja samopouzdanja, a suštinski problem se ne rešava. Još ako se ponovi i nakon kupovine seksi donjeg veša, e onda žena pada u depresiju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Problem samopouzdanja muškarca proističe iz brige da će ona svoje iskustvo podeliti sa drugaricama. Čak iako problem ostane u kući, muškarcu pritisak predstavlja i sam razgovor o ovom iskustvu.

Uzrok ne dizanja dole može biti medicinske, fizičke, ali i emotivne prirode. U takvim sutuacijiama žena često ume da teši, ali rečenicom: „Svima se desi!“neće nimalo pomoći.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Rešenje za ovaj problem leži u medicini, iako većina muškaraca neće posetiti lekara. Na libido muškarca više utiče biologija nego na libido žene. Samim tim, ovakav problem se može rešiti jednim odlaskom u apoteku.

Dakle, uz dobar prirodni preparat za libido, stres ostavite ispred vrata spavaće sobe. Opustite se i uživajte sa svojim partnerom, iskustvo podelite sa drugaricama koje imaju isti problem i učinite još nekoga srećnim.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA