≫ 

13 GENIJALNIH trikova koje aviokompanije NE ŽELE da znate (VIDEO)

Bliži se sezona godišnjih odmora i putovanja. Otkrivamo vam nekoliko saveta, koji će vam olakšati let i učiniti ga ugodnim

  • 0

Postoji večita dilema koje namirnice smete ili ne smete da unesete u avion, da li je dozvoljeno poneti sopstveni alkohol ili flašu vode.

 Evo zašto uvek morate da imate so i biber kod sebe kada putujete

Najveća misterija putovanja: Koje državljanstvo će dobiti beba koja se rodi u avionu?

Može da vam SPASE ŽIVOT: Evo zašto MORATE da odmah pogledate ispod sedišta kada uđete u avion

Isto tako samo jednim pitanjem možete iz ekonomske preći u biznis klasu i za isti novac uživati u čarima ugodnog leta. Ovu su neki od saveta, koje avio kompanije kriju od vas, a mogu vam promeniti putovanje avionom.

Možete poneti svoj alkohol

Čak ni oni koji često putuju ne znaju za ovu mogućnost. Istina je, zaista možete uneti sopstveno alkoholno piće u avion. Morate da vodite računa da flaša bude od 100 mililitara ili manja i spakovana u plastičnoj kesi. Imajte na umu da možete da ga ponesete u inostranstvo, ali .ne smete da ga konzumirate u avionu

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pitajte da vas prebace u biznis klasu

Koliko puta ste prošli kroz praznu prvu klasu da bi došli do dela aviona u kojem se nalazi vaše sedište. Ponekad dođe do grešaka prilikom rezervacije i ova prednja mesta ostanu slobodna. Ne mojte se stideti, slobodno na terminalu pitajte da vas prebace. Čari i luksuz biznis klase nećete otkriti dok ne pitate.

Prazne flaše vode

Kupovina vode nakon prolaska pasoške kontrole je skupa navika. U stvari, toliko je skupa da ponekad zaboravite da ste žedni, iako je hidratacija veoma bitna kad letite.

Ne morate kupovati vodu, ponesite praznu plastičnu flašicu i napunite je ispred terminala. Pojedine avio kompanije počele su da služe besplatnu filtriranu vodu.

Foto: tradeindia Foto: tradeindia

Punjenje mobilnog telefona

Ma koliko planirali da na odmoru ne koristite tehnologiju, pojedinici jednostavno ne mogu bez mobilnog telofona. Stalna upotreba može potrošiti bateriju i dovesti vas u problem. Uključite režim letenja avionom i vaš telefon će se napuniti duplo brže nego obično.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA