Met Dejmon otkrio jednu stvar uz pomoć koje je smršao 20 kg - ali i doveo život u opasnost

Dijeta je ostavila posledice na njegovo zdravlje. Trebalo mu je dve godine da se oporavi i dovede svoje telo u normalnu funkciju

  • 0

Met Dejmon je za rad svojih uloga transformisao svoje telo, bio na dijetama, trenirao, ali se dešavalo da se stvari izmaknu kontroli.

Un dijeta - Najzdraviji i najlakši način da za 90 dana ZAUVEK izgubite 25 kilograma (JELOVNIK)

Odrekla se samo jedne namirnice i sa 70 godina izgleda poput manekenke (FOTO)

Dijeta je ostavila posledice na njegovo zdravlje. Trebalo mu je dve godine da se oporavi i dovede svoje telo u normalnu funkciju, u svakom smislu.

On je za potrebe filma "Hrabrost pod paljbom ", izgubio skoro 20 kilograma. Bio je na dijeti bez konsultacije sa nutricionistom, trenerom i lekarima.

Opsesivno je vežbao, trčao 20 kilometara dnevno, ali to nije bilo tako teško, kao kada je hrana bila u pitanju.

Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

On je jeo isključivo pileće grudi, svaki dan. Pio je 4 do 5 čolja kafe kako bi imao energije za taj dan. I sve oko načina da smrša je sam izmislio, to je za njega bio pravi izazov.

Ovaj način svakako nije bio zdrav, i Met je morao da uzima lekove zbog oštećenja nadbubrežne žlezde, čak godinu dana nakon snimanja.

Lekar mu je rekao da je ovim potezom mogao da smanji srce, trajno. Onda mu je dijagnostifikovan povišen nivo šećera u krvi, skoro dve godine mu je trebalo da ga reguliše.

Jeste da je bio veliki izazov u pitanju i uloga vojnika, heroinskog zavisnika, vrlo zahtevna, ali njegov profesionalizam i ljubav prema filmu je mogla da mu ugrozi život u svakom smislu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA