Bosanska lepotica zvezda revije Done Karan! (FOTO)

Lepotica iz Konjuha Amra Čerkezović oduševila je publiku na Nedelji mode u Njujorku

  • 0

Osamnaestogodišnja gimnazijalka Amra Čerkezović osvojila je srce slavne dizajnerke Done Karan, koja ju je odabrala da bude lice revije DKNY koja je održana u okviru njujorškog Fashion weeka.

Kako sama tvrdi, Amra nije dozvolila da joj slava manekenskog života pomuti pamet.

I dalje je ista devojka iz Konjuha, koja završava gimnaziju u Tuzli, a najviše je usrećuju nanina crna pogača, roditelji, sestra i kafa s prijateljima, a neostvarena želja joj je da položi vozački ispit i sebi kupi beli “golf 2”.

Pored Amre i drugih zgodnih modela, zvezda revije bila je još jedna Balkanka.

U pitanju je sve popularnija pevačica Rita Ora, Albanka rođena u Prištini, koja je samopouzdano “đuskala” pistom kao pravi profesionalac i to uz stare hitove svojih starijih “old-school” kolega kao što su Beastie Boys i Run-DMC.

Što se tiče nove kolekcije DKNY za proleće/leto 2014. godine, garderobu karakterišu razigrane boje, a namenjena je tinejdžerkama i mladim zaposlenim devojkama koje vole fazon devedesetih godina 20. veka. Inače, brend DKNY ove godine slavi dvadesetpetogodišnjicu postojanja, tako da je Dona Karan sve podredila ovom jubileju i uložila dodatni trud kako bi sve komade dovela do savršenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA