Poznati kreatori otvorili Belgrade Wedding Show (FOTO)

Sinoć je u prostorijama prelepog hotela Metropol Palace počeo četvrti po redu Belgrade Weedding Show, a čast otvaranja imali su poznati srpski kreatori koji su prikazali svoje najnovije modele venčanica

  • 0

Prelepa sala hotela Metropol Palace u Beogradu sinoć je okupila veliki broj ljubitelja mode, kreatora i njihovih prijatelja, ali i predstavnika sedme sile koji su došli da podrže otvaranje četvrtog po redu Belgrade Wedding Show-a.

Šest poznatih srpskih kreatora, među kojima su bili Igor Todorović, Suzana Perić, Mihano Momosa, Predrag Đuknić, Ana Stanić i Mirjana Vujčić, imali su tu čast da otvore još jedan fantastični sajam venčanja koji budućim mladencima omogućava da se upoznaju sa najnovijim trendovima kada je najvažniji dan njihovog života u pitanju.

Uz koktele, šampanjac i fantastičnu svirku Blah Blah benda gosti su uživali u prijatnom ambijentu i razgovoru sa kreatorima koji su predstavili svoje najnovije modele venčanica koje su prosto mamile poglede znatiželjnih.

Svi posetioci koji se tokom ovog vikenda, 30. novembra i 01. decembra, budu uputili u hotel Metropol Palace od 10 do 20 časova imaće prilike da se konsultuju sa svim kreatorima, ali i ostalim izlagačima - vrhunskim aranžerima, poslastičarima, zlatarima, prostorima za venčanja i cvećarima koji su tu da predstave svoje inovativne ideje i ponude svoje usluge.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA