SOČNE USNE: Trikovi za nanošenje crvenog karmina

Sve dame koje vole da nose crvenu boju na svojim usnama znaju koliko je pažnje potrebno posvetiti crvenom karminu tokom večeri. Međutim, postoje trikovi koji mogu da olakšaju celu stvar

  • 0

Crveni karmin na usnama je ultra seksi, ženstveni detalj, ali dame znaju da se s njim nije lako nositi. On zahteva najpre preciznost tokom šminkanja, često nanošenje boje iznova kako usne ne bi izgledale bledo i loše, a pored toga potrebno je i voditi računa da vam boja ne završi na zubima, što nije nimalo poželjno, naročito ne u izlasku kada želite da izgledate besprekorno.

Ipak, postoje trikovi koji mogu da olakšaju najpre njegovo nanošenje, a potom i održivost tokom cele večeri. Ukoliko budete sledili sledeće korake, nećete morati da brinete o karminu od trenutka izlaska iz kuće, pa sve do fajronta i povratka u krevet. Evo šta treba da radite.

Najpre nanesite crvenu olovku preko cele površine usana. Olovka ne samo da je dobra za definisanje ivice usana, već je i odlična podloga za karmin. Vodite samo računa da olovka i karmin budu iste nijanse.

Nakon olovke, nanesite karmin. Potom uzmite maramicu i nežno je stisnite usnama kako biste pokupili višak karmina, a zatim ponovo nanesite ruž. Vaše usne će izgledati prelepo, a boja ujednačeno.

Kada kupujete karmin, uvek birajte one dugotrajnije. Ne samo što su postojaniji, već mnogi ruževi mogu čak da odole hrani i piću, što će vam omogućiti da se potpuno opustite.

I za kraj, nakon nanošenja karmina, stavite na usne crveni ili bezbojni sjaj. Vaše usne će izgledati sočno i zavodljivo, prosto će mamiti na poljupce.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA