• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

BIZARNI UKUSI: Pica sa rol viršlama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelnici kompanije koja se proslavila picom sa sirom punjenim koricama, Pizza Hut, doneli su odluku da naprave novi hit proizvod - picu sa ivicama ispunjenim viršlama sa senfom

  • 0

Nutricionisti su šokirani ovom kalorijskom bombom (svako parče Hot-dog pice teško je čitavih 270 kcal) i smatraju da je ova inovacija potpuno bespotrebna i, štaviše, krajnje društveno neodgovorna. Oni upozoravaju potencijalne konzumente na to da još viši nivo soli i zasićenih masti u krvi svakako neće biti dobar po njihovo zdravlje.

- Naša pica sa hot-dogom i senfom punjenim ivicama dostupna je samo u najvećoj veličini i namenjena je da se podeli između tri-četiri osobe. Ona se po svom sadržaju ni po čemu ne razlikuje od drugih obroka brze hrane na tržištu. Pica se radi u ograničenoj seriji i trebalo bi da služi, pre svega, za zabavu. Ovom ponudom hteli smo da se nadovežemo na sopstvenu tradiciju stvaranja inovativnih jela u kojima se može uživati tokom večeri provednih u društvu sa prijateljima - odgovara na optužbe Pizza Hut predstavnik za štampu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti