• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aerodromski radnik ispao iz aviona: Stepenice izmaknute u trenutku dok je izlazio iz letilice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Indonežanske vlasti započele su istragu povodom ovog incidenta. O zdravstvenom stanju povređenog radnika za sada se ne zna mnogo

  • 0
TransNusa Airbus A320 Foto: Shutterstock

Jedan od radnika na aerodromu u Džakarti pao je iz parkiranog aviona. Stepenice uz pomoć kojih je trebao da napusti letelicu izmaknute su tik pre nego što je je izašao, a kako to nije primetio - pao je na zemlju.

Incident se dogodio kako se navodi dogodio na aerodromu u glavnom gradu Indonezije, Džakarti (CGK) kada je jedan od aerodromskih radnika izlazio iz Airbusa A320 (PK-TLB) prevoznika TransNusa (8B), preneo je Aviation24. Na video snimku koji kruži društvenim mrežama jasno se vidi kako aerodromski radnici sklanjaju stepenice za ukrcavanje/iskrcavanje u momentu kada čovek napušta avion.

Nemavši oslonac na levoj nozi, radnik je ispao iz aviona i završio na zemlji.

Mada se o radnikovom zdravstvenom stanju ne zna mnogo, veliki broj specijalnizovanih vazduhoplovnih portala i naloga na društvenim medijima piše da je slomio nekoliko kostiju kao i da nije u životnoj opasnosti.

Nije poznato kada je ovaj video nastao kao ni za koju kompaniju povređeni čovek radi. Na stepenicama preko kojih je nameravao da izađe iz letelice jasno se vidi natpis i logo firme JAS Airport Services koja se bavi zemaljskim opsluživanjem na indonežanskim aerodromima. Aviation24 navodi da su indonežanske vlasti započele istragu povom ovog incidenta.

Prag vrata Airbusa A320 udaljen je od zemlje više tri metra.

(Aero.rs)

Video: Putin leteo u strateškom bombarderu Tu-160

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>