• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belgrade Airport: Razgovaramo sa zaposlenima, sutra neće biti štrajka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Belgrade Airport je za Aero.rs potvrđeno je da je menadžment komapanije imao konstruktivan dijalog sa predstavnicima zaposlenih koji će se nastaviti, kao i da sutra neće biti obustave rada

  • 1
Aerodrom Beograd Air Serbia Salinger Igor

Posle najava u medijima i na društvenim mrežama da će zaposleni na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla sutra, u petak 17. maja stupiti u jednočasovni štrajk upozorenja ukoliko se do tada "ako se do tada ne dogovore sa menadžmentom oko uslova rada" iz Belgrade Airport je za Aero.rs potvrđeno da je menadžment komapanije imao "konstruktivan dijalog" sa predstavnicima zaposlenih koji će se nastaviti sledeće nedelje, kao i da sutra neće biti obustave rada.

"Uprava kompanije Belgrade Airport imala je konstruktivan dijalog sa predstavnicima zaposlenih. Sastanak je održan danas, 16. maja, a razgovori će se nastaviti i u toku sledeće nedelje.

Tokom današnjeg sastanka predstavnici zaposlenih potvrdili su da u petak, 17. maja neće biti štrajka.

Sve aktivnosti na aerodromu obavljaju se i odvijaće se redovno", navedeno je u izjavi Belgrade Airport.

Štrajk je prema nekim navodima bio najavljen između 12 i 13 časova, u vreme drugog dnevnog talasa, kada po redu letenja sa beogradskog aerodroma poleće nekih 12 redovnih letova. Uz dodatnih devet u narednih pola sata pa bi obustava rada u tom periodu izazvala priličan poremećaj u odvijanju avio-saobraćaja a vrlo verovatno i kaskadne efekte kašnjenja popodne

(Aero.rs)

Video: ATR72-600 Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoler

    17. maj 2024. | 07:25

    Apsolutna podrška radnicima, jadno je bedno i ponašanje i ophodjenje kompletnog menadžmenta aerodroma prema radnicima!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>