Brutalna "dvojka", pred kojom nijedan Balkanac neće ostati ravnodušan, postaje stvarnost

Ono što će ovog Golfa među brojnim fanovima učiniti ikonom je fenomenalno redizajnirana široka karoserija, "spušteno" sportsko vešanje i izuzetno široke gume

Printscreen: Instagram/the_kyza

Britanski dizajner Kizil Salim deo je developing tima Ghost Games Studio, koji razvija video za velikog izdavača EA games. U slobodno vreme, ovaj 26-ogodišnjak dizajnira i redizajnira automobile, a njegovi impresivni radovi mogu se videti na njegovom sajtu i profilima na društevnim mrežama.

Jedan od njegovih poslednjh radova je fenomenalni Golf "dvojka", pred kojim nijedan balkanski ljubitelj ovog kultnog automobila neće ostati ravnodušan.

Međutim, ono što ovaj njegov rad razlikuje od ostalih je to što on neće ostati samo na papiru. Ova "brutalna dvojka" se toliko dopala nemačkim tjunerskim kućama JP Performance i Prior Design, da su odlučili da ovu kreaciju sa papira prenesu u stvarnost.

Šta će se naći ispod haube ovog budućeg Golfa "monstruma" nije poznato, ali ono što će ga među brojnim fanovima učiniti ikonom jeste fenomenalno redizajnirana proširena karoserija, "spušteno" sportsko vešanje i izuzetno široke gume.

Nema sumnje da će, kada bude kompletno završen, ovaj brutalni Golf 2 GTI biti jedan od najupečatljivijih prerada kultnog "hot heč" automobila.

(Telegraf.rs)