Kako je majstor Kidi o'ladio kupca: Ovaj čovek nema nameru da pokaže ljubaznost

Prodavac je brzo izgubio strpljenje

Majstor Kidi, poznati beogradski prodavac guma, ali ne po kvalitetu usluge ili predusretljivosti, već prema tome kako se ophodi prema klijentima, ponovo je "briljirao" i "ohladio" jednu mušteriju.

U telefonskom razgovoru čuje se mlađi muški glas, koji polako priča "Halo, dobar da, da li je to...".

Majstor ga grubo prekida.

"To je! Kaži, šta treba", a glas mu je užurban i nervozan.

"Treba... Prodajete, je l' tako, delo za Fiat?, nastavlja mladić.

Prodavac već gubi strpljenje, sada viče "Šta treba?".

- Delovi za Fiat tipo mi trebaju - odgovara mladić.

- Aj ćao druže, naučite kako se kupuju delovi i traže - odgovorio je majstor.

I tu je bio kraj razgovora. Tj, mladić je pokušao još nešto da pita, ali sa druge strane čuo se glas mobilne sekretarice.

Još gore stvari ranije priređivao je ovaj gospodin.

- Aj ne jedi go*na ku*vetino, ke*aš zato što nisam hteo da je*em, a lepo sam ti rekao da ne je*em rugobe - poručio je vlasnik radionice javno jednoj nezadovoljnoj klijentkinji.

Kako je ranije ispričao ovaj majstor za "Telegraf", on prodaje gume po ceni od 10 evra i odbija sve mušterije koje ispostavljaju neke posebne zahteve.

- Ma kakvi. Ne uvlačim se ja nikome. A ti što pišu su idioti - rekao je bez zadrške on za Telegraf.rs, insistirajući da zadrži svoje umetničko ime "Kidi".

Briga ga je, kaže, jer veruje da se iza komentara ne kriju kupci, već konkurencija.

- To su drugi prodavci guma. Samo ih ja prodajem po 10 evra, nikom se drugom ne isplati, pa me blate. Pogledajte sami - niko ne piše da sam nepošten ili da sam ga terao da kupi gumu... - rekao je majstor.

On ističe da mu se prodaja guma za 10 evra isplati jedino zbog principia "traži, pa šta nađeš", kao u supermarketu. U svakom drugom bi i sam bi morao da digne cene.

(Telegraf.rs)