Nejmar i dalje impresionira internet svojim CS:GO veštinama

Da li će fudbalska zvezda postati zaštitno lice neke esports organizacije?

Foto: Tanjug/AP

Pandemija je primorala mnoge sportiste da ostanu u zatvorenom i traže alternativne načine da se zabave i ostanu u kondiciji. Popularni brazilski napadač Nejmar samo je jedan od liste sportista koji su rešenje našli u igranju video igara. Igrač PSŽ-a je već skrenuo pažnju i šokirao zajednicu svojim jedinstvenim gejmerskim veštinama.

Nejmar je u CS:GO taktičkoj pucačini počeo da igra sa sve kvalitetnijim protivnicima, a internet već polako ga naziva sledećom zvezdom esportsa. U svojoj poslednjoj avanturi od koje zastaje dah, Nejmar je morao nekako da preživi jedan na tri situaciju na Inferno mapi. Gledaoci su prisustovali sjajnom spletu događaja a akcija je verovatno podigla sve iz svojih stolica.

Brazilac i njegov tim su igrali meč pun kvalitetnih CS:GO profesionalaca koje je predvodio francuski strimer Korentin ''Gotaga'' Husein. Oba tima su u svojim redovima imali neke od najtalentovanijih igrača sa profesionalne scene. Sa Nejmarom su igrali igrači iz Team FURIA, dok je francuska ekipa Vitality bila na strani Gotage. U nastavku pogledajte kako se fudbaler snašao u gotovo nemogućoj situaciji.