Ted Lasso i AFC Richmond bi mogli da se nađu u novoj FIFA23 igri

Glavni akteri i fudbalski klub iz popularne američke serije ”Ted Lasso”, mogli bi da se nađu u novoj FIFA23 igri, pošto je glumac Džejson Sudeikis objavio sliku usred motion capture snimanja!

Ted Lasso je glavni junak istoimene serije, čija se radnja odvija u engleskoj Premijer Ligi. Glavni junak je trener američkog fudbala koji je došao da vodi AFC Richmond, klub iz najbolje engleske lige. Serija ne samo da se dopala gledaocima, već je ih oduševila, te je mnogi smatraju jednom od najboljih koju trenutno možete pogledati. Imate i našu toplu preporuku da je pogledate, ali to nije tema ovog razgovora.

Ted Lasso, njegovi igrači, pa čak i fudbalski klub, mogli bi već za koji dan da postanu deo nove FIFE. Cela situacija je postala još izglednija onog trenutka kada je i sam EA prokomentarisao Lassovu objavu. Iako još uvek nismo sigurni da li ćemo zapravo moći da igramo sa Richmondom, sigurni smo da će se on bar na neki način pojaviti u igri.

Prema informacijama koje su procurele na redditu, jedan korisnik je pronašao AFC Richmond na zvaničnim EA stranicama, tačno između Arsenala i Bournemoutha. Klub je ubrzo nakon toga nestao sa iste liste.

Svakako, nećemo još dugo čekati na odgovor, jer FIFA 23 stiže već 30. septembra.