Lebron Džejms će uskoro postati deo Fortnajt univerzuma

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Lebron Džejms, će ove nedelje postati deo Fortnite univerzuma, pošto su na tviteru procurele slike na kojima se potvrđuje da će igrači uskoro moći svoje karaktere u igri da pretvore u Lebrona.

Foto: AP /Tanjug

Iako već nedeljama unazad znamo da će lik košarkaša naći u poznatom Battle Royale naslovu, sve do sinoć nismo imali ideju kako će on izgledati. Ipak, na tviteru su procurele slike na kojima se vidi Lebron u tri različite varijante, koje će igrači moći da kupe kako bi ukrasili svoje likove u igri.

U osnovnoj, ili tzv. glavnoj verziji vidimo kako zvezda Los Anđeneles Lejkersa nosi crni duks na kojem ima zlatne lavove na ramenima, kao i zlatnu krunu na glavi, koja verovatno implicira na njegov nadima, ''King James''.

Na drugoj verziji vidimo Lebrona kako je obučen u jednu opuštenu, kućnu varijantu, dok na trećoj slici nosi dres koji nosi u najnovijem filmu, Space Jam: A New Legacy, nastavku čuvenog filma koji je izašao 1996. godine sa Majklom Džordanom u glavnom ulozi.