Tri ekskluzivna skina za Fortnite Crew pretplatnike

Fortnite Crew članovi koji su se prijavili za specijalnu mesečnu pretplatu su dobili bolju ideju kako izgledaju skinovi iz First Shadow operatives seta

Foto: Epic Games/Fortnite

Ovog meseca Epic Games je predstavio novi paket skinova koje će dobiti igrači kao deo Fortnite Crew seta. Svi mesečni pretplatnici će u naredna dva meseca dobiti tri ekskluzivna skina, a Burning Wolf je prvi koji možete ugrabiti. Na socijalnim mrežama je objavljena i slika druga dva operativca, tako da igrači sada imaju bolju predstavu šta mogu da očekuju u oktobru i novembru.

Epic Games najverovatnije želi da sa First Shadows poboljša i proširi Fortnite priču. Tri nova operativca je ujedinio Midas, a tim se sastoji od Burning Wulf-a, Chaos Origins-a, i Sierra-e. To znači da Chaos Origin najverovatnije dolazi u oktobru, a Sierra u novembru. Fortnite Crew pretplata omogućava gejmerima da otključaju još više dodatnih stilova za ova tri karaktere, pod pretpostavkom da su pretplaćeni do novembra i da su skupili sva tri lika.

Ovi paketi sadrže i specijalni bek bling i pijuk od 1000 V-baksa. Fortnite Crew paket možete nabaviti po ceni od 11.99 dolara mesečno, a imate još nekoliko dana šanse da dobijete Burning Wulf skin, dok u oktobru ne izađe sledeći planirani.