Vešalica prelivena kajmakom
0
0
Za najklasičnija jela nacionalne kuhinje ne moramo uvek da odemo u restoran.
Ovo je jedno od omiljenih koje možete lako da pripremite i sami!
Preporučujemo
Saru su roditelji odgojili u siromaštvu, dok su krili bogatstvo: „Neću im oprostiti za život koji su mi uzeli"
Ovaj predator je dugačak do 7 metara, a u utrobi su mu našli i ostatke polarnog medveda!
Sastojci:
- 400g bele vešalice
- so,biber
- 100g kajmaka
Priprema:
Meso posolite i ostavite da malo odstoji, pa ga ispecite na roštilju ili grill tiganju. Smanjite temperaturu kad je skoro gotovo.
ŠTA DANAS ZA KLOPU: Slasna kalcona s povrćem i mocarelom (VIDEO) (RECEPT)
Mislili ste da je ova hrana ZDRAVA? Kad čujete šta ima u njoj, više je nećete jesti
Pri kraju pečenja na tihoj vatri rastopite kajmak, prelijte pečeno meso, pa ga još malo propržite na teflonu. Kao prilog poslužite kajmak i paradajz-salatu.
Foto: Pixabay.com
(Telegraf.rs)