Pita od bajatog hleba sa sremskim sirom
                        0
                    
                    0
                Štedi i dobro jedi! Upotrebite bajat hleb na najbolji način...
Sastojci:
Preporučujemo
Milomir Marić ovim rečima otvorio Ćirilicu, Vučić mu odgovorio: "Menjali ste pristup na bivšoj televiziji"
I Hrvati šokirani šta ovaj Amerikanac priča o Srbiji, čak i izveštavaju o tome: Bret u snimku objasnio sve!
- 1 vekna bajatog hleba
- 300 g sremskog sira
- 3 jaja
- 1 čaša pavlake
- 1 čaša kisele vode
- 1 čaša mleka
- susam
- so
Priprema:
Iseći hleb na kriške, pa polovinom prekriti dno namašćenog pleha, tako da između kriški nema šupljina. Umutiti nadev od sira i jednog jajeta, pa time premazati hleb u plehu. Odozgo prekriti drugom polovinom hleba, pa preliti mešavinom mleka, kisele vode i pavlake umućene sa 2 jajeta. Ostaviti da odstoji pola sata. Posuti susamom i ispeći u prethodno zagrejanoj rerni.
(Telegraf.rs)