Kajgana sa čvarcima: jednostavnost i tradicija za dobro jutro
2
0
Brzo pripremite ukusan i zdrav doručak - za puno energije!
Sastojci:
Preporučujemo
NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 30. oktobar 2025. godine
Doktorka Stefanija koja je pronađena mrtva u Urgentnom nedavno prošla kroz težak razvod: "Radila je non-stop"
- šaka čvaraka
- paprika iz turšije
- 2 glavice crnog luka
- 4 jajeta
- mast
- so
Priprema:
Na malo masti se proprži sitno iseckan crni luk i kisela paprika. U to se dodaju čvarci, pa kada se malo proprže, nalije se malo vode da čvarci omekšaju. Meša se varjačom dok voda ne ispari, prži se još malo, pa se dodaju razmućena jaja. Po potrebi se dosoli, promeša i prži još pet minuta.
(Telegraf.rs)