Voćni kolač: višnje i čokolada
2
0
Osvežavajuća poslastica sa ukusom višnje
Sastojci:
Preporučujemo
AKCIЈA MUP i ЈTOK: Razbiјena grupa koјa јe napravila preko 300 lažnih svedočanstava i diploma!
Posna slavska trpeza za Aranđelovdan: Kompletan jelovnik koji će oduševiti goste, od predjela do deserta
- tri jajeta
- 12 kašika šećera
- 12 kašika ulja
- 12 kašika brašna
- 12 kašika mleka
- 1 prašak za pecivo
- ½ kg očišćenih višanja
- 80 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Umute se prvo jaja sa šećerom, a zatim se dodaju i ostali sastojci. Sipa se u podmazan pleh i po površini se rasporede višnje. Kada se ispeče pospe se šećerom u prahu. Istopite čokoladu i prelijte preko gotovog kolača.
(Telegraf.rs)