Jednostavni rezanci sa puterom i trapist sirom
0
0
Predlog za ukusan prilog ili jelo...
Sastojci:
Preporučujemo
NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 19. novembar 2025. godine
"Uzela sam bebu i otišla..." Milica Milša prvi put o biološkom ocu svog deteta, otkrila zašto ga je napustila
- 250 g domaćih ili kupovnih debelih rezanaca
- 100 g trapist sira
- 1 šaka sitno iseckanog peršuna
- 1,5 kašika putera
- ljuta paprika mlevena
- so
Priprema:
Rezance skuvati u slanoj vodi. Ocediti i isprati hladnom vodom. U šerpi u kojoj su se kuvali rezanci otopiti puter pa dodati rezance. Dobro izmešati. Dodati izrendan trapist sir i iseckan peršun. Začiniti i sve dobro izmesati. Poslužite dok je vruće. Ovakve rezance možete poslužiti uz bilo kakvu vrstu mesa, a možete ih jesti i samostalno.
(Telegraf.rs)