Jako je VAŽNO koji tiganj koristite za pripremu hrane!
                        0
                    
                    4
                Dobar izbor tiganja je ključan za pripremu jela!
Svi znamo da se u tiganju mogu pržiti šnicle, krmenadle, kobasice i mnoge druge namirnice. Ali, da li znamo koji su tiganji najbolji?
Preporučujemo
Velike bele ajkule su strah i trepet okeana, ali PREDATORI POSTAJU PLEN: Snimljeno kako ih love ova stvorenja
Milomir Marić sa Katarinom počeo da vodi novi jutarnji program: Njoj suknjica pravila veliki problem
Generalno gledano, najbolji su oni, teški, liveni, kao i oni obloženi nekim materijalom na koji se hrana ne lepi, pa možete da pržite meso skoro bez masnoće.
U tom slučaju nemojte da koristite metalne viljuške i špatule, koje mogu izgrebati i uništiti taj premaz, već meso okrećite i vadite drvenim ili silikonskim priborom.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)