Kako brzo ugasiti plamen u rerni ili na roštilju?
0
0
Ovo morate da uradite brzo i spretno!
Pojava plamena u rerni ili na roštilju je čest događaj, zbog topljenja masnoća koje padaju na vrele površine i počinju da gore.
Preporučujemo
Milomir Marić jutros vodio poslednju emisiju na Hepiju: Ovim rečima se oprostio od publike
Doktorka Stefanija koja je pronađena mrtva u Urgentnom nedavno prošla kroz težak razvod: "Radila je non-stop"
Ne paničite kada se nešto ovako dogodi - već imajte pri ruci sodu bikarbonu. Posipanjem sode bikarbone na plamen on će se brzo i efikasno ugasiti.
Ono najbitnije ipak je da gašenje plamena ovom metodom neće imati baš nikakav uticaj na miris i ukus vašeg jela!
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)