POSNO! Losos na roštilju sa paradajzom i tikvicama
0
0
Provereno dobar obrok, prepun zdravih sastojaka...
Sastojci za 4 osobe:
Preporučujemo
Devojka kupila proizvod iz bivše Jugoslavije koji je imalo skoro svako domaćinstvo: "Košta kao suvo zlato"
Oglasila se Elektrodistribucija Srbije: Bitna informacija za građane
- 4 odreska lososa (800 g)
- so
- 2 kašike koncentrata od paradajza
- 1 kašika limunovog soka
Za prilog od povrća:
- 1 paradajz
- 1 tikvica
- 100 g čeri paradajza
Priprema:
Odreske lososa operite, osušite i posolite. Svaki odrezak premažite sa obe strane koncentratom paradajza i nakapljite limunovim sokom. Ostavite na hladnom mestu da odstoji pola sata.
Pripremljene odreske pecite na grill tiganju. Povrće operite, narežite na kriške i takođe zapecite na grill tiganju, pa poslužite uz dekoraciju po želji.
(Telegraf.rs)