Špagete sa gamborima, pečurkama i puno začina
0
2
Uživajte u novim kombinacijama ukusa!
Sastojci:
Preporučujemo
NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 5. novembar 2025. godine
Najlepša srpska voditeljka se posle razvoda od košarkaša udala i rodila ćerku u 44. godini: Blista kao nikad
- 500 g svežih šampinjona
- 250 g gambora
- 200 ml neutralne pavlake
- špagete
- ruzmarin
- bosiljak
- crni biber
- origano
- so
Priprema:
Očistiti pečurke i luk, oprati, sitno iseckati, pa upržiti zajedno na malo ulja. Kad bude gotovo, ubeciti i gambore, sipeti pavlaku pa krčkati na laganoj vatri, dok masa ne postane gusta. Pri kraju ubaciti ravnu kafenu kašičicu crnog bibera, origana, malo sušenog bosiljka , 2-3 grančice ruzmarina i posoliti. Dok se to priprema, skuvati špagete ,pa servirati.
(Telegraf.rs)