Morski plodovi i egzotično voće: škampi sa avokadom
1
0
Jelo idealno za prolećen dane, uz čašu belog vina...
Sastojci:
Preporučujemo
"Čula sam samo: Sklonite brzo zastavu": Ceca za Telegraf otkrila istinu o koncertu u Makedoniji
Ko je najbogatiji poljoprivrednik Srbije? Obrađuje oko 36.000 hektara zemljišta, i snabdeva CEO REGION
- 1 manji avokado
- biber mleveni
- so
- sok od limuna
- škampi ili gambori u ljusci
Priprema:
Celer isekati na sitne kockice. Avokado iseći po želji, može, takođe, na kockice. Preliti limunovim sokom, vrlo malo posoliti i malo preliti maslinovim uljem. Blago promešati i posuti peršunom seckanim ili bosiljkom.
Dodati i račiće prokuvane (ili zapečene na roštilju), pa poslužiti.
(Telegraf.rs)