Punjena paprika sa ćuretinom, ječmom i kukuruzom
0
0
Neobičan način punjenja paprika, koji će vam se svideti...
Sastojci:
Preporučujemo
Vozač viljuškara na greb srećki osvojio milion: Odmah dao otkaz, a onda se 3 meseca kasnije borio za život
Vučić: Dobili smo snimke sa nadstrešnice, svi se spremaju za rat, pletu mrežu ne bi li na kraju uhapsili mene
- 1 mali kečap
- 450 g mlevene ćuretine
- 100 g kuvanog ječma
- 150 g kukuruza šećerca
- 3 veće sveže crvene paprike
- 50 g rendanog sira gauda
- 2 kašike ulja
- so, biber, bosiljak
Priprema:
Mlevenom mesu dodajte kuvani ječam, oceđeni kukuruz šećerac i pripremljeni sos, pa umešajte začine i kečap. Paprike očistite i prerežite na pola. Napunite ih pripremljenom smesom i pospite rendanim sirom.
Punjene paprike stavite u nauljenu posudu za pečenje. Pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200°C, pa kada se prohlade poslužite.
(Telegraf.rs)