Pohovane ćureće šnicle sa pomfritom
                        0
                    
                    3
                Pohovana piletina je ono što svi vole - pa isprobajte i ukus ćuretine!
Sastojci za 2 osobe:
Preporučujemo
Srbi ušli u taksi u centru Zagreba, nastala scena za pamćenje: Vozač izgovorio rečenicu koja tera suze na oči
Mraz, pa letnjih 25 stepeni: Mihiljsko leto u Srbiji potrajaće do ovog datuma, a onda temperatura pada za 10°C
- 5 većih ćurećih šnicli
- 2 jaja
- so
- brašno
- ulje
- za serviranje: pomfrit
Priprema:
Izdinstati šnicle na tihoj vatri, pa spremiti dva dublja tanjirića. U jedan sipati malo brašna, a u drugi umutiti dva jaja i dobro posoliti. Dinstane šnicle uvaljati u brašno pa u jaje i pržiti na zagrejanom ulju, dok ne porumene. Uz šnicle poslužite pomfrit i salatu po želji.
(Telegraf.rs)
 
                                