Pohovane ćureće šnicle sa pomfritom
0
3
Pohovana piletina je ono što svi vole - pa isprobajte i ukus ćuretine!
Sastojci za 2 osobe:
Preporučujemo
Amidžić pitao Atinu i Niku u kakvim su odnosima sa Duškom! One pred milionima priznale istinu: "Ne živimo..."
Domaći trik za ispucale pete, kurje oko i gljivice: Tajna nežnih stopala je u jednom jeftinom sastojku
- 5 većih ćurećih šnicli
- 2 jaja
- so
- brašno
- ulje
- za serviranje: pomfrit
Priprema:
Izdinstati šnicle na tihoj vatri, pa spremiti dva dublja tanjirića. U jedan sipati malo brašna, a u drugi umutiti dva jaja i dobro posoliti. Dinstane šnicle uvaljati u brašno pa u jaje i pržiti na zagrejanom ulju, dok ne porumene. Uz šnicle poslužite pomfrit i salatu po želji.
(Telegraf.rs)